FIRA DE LA CERÀMICA A ARGENTONA

Fang ceràmica i diversió familiar

  • Del 2 al 4 de juliol de 2021
  • Divendres 2 de juliol, de 17 a 22 hores.
  •  Dissabte 3 i diumenge 4 de juliol, de 10 a 14 i de 17 a 22 hores.
  • Al pati de l’escola Riudemeia

Vine a la Fira de la ceràmica a Argenotna! Teniu ganes de participar en una gran trepitjada de fang o fer el vostre propi càntir amb terrissa?

fira de la ceràmica a argentona

La Fira Argillà Argentona torna aquest 2021 al seu format presencial, amb una nova ubicació al pati de l’Escola Bernat de Riudemeia. D’aquesta manera, per tant, per primera vegada la fira es farà en un espai tancat, ampli, còmode i seguint totes les mesures de seguretat i amb molta ombra. Aquest espai central, amb una cinquantena de parades, tindrà a més una extensió a la molt propera plaça de l’Església, on hi ha el Museu del Càntir i s’hi celebraran tallers, activitats i exposicions.

fira de la ceràmica a argentona

Per a la fira d’enguany s’han seleccionat 57 ceramistes, que procedeixen majoritàriament de Catalunya i la resta de l’estat espanyol, però també hi haurà representants de França, Portugal, Marroc, Itàlia, Polònia, Rússia, Anglaterra i Luxemburg.

La Fira Internacional de Ceràmica reuneix un gran nombre d’artesans de la ceràmica i la terrissa i que compta amb tallers, concursos, demostracions de terrissa i molt més.

A la zona d’activitats educatives de la plaça de l’Església s’hi podran veure demostracions de terrissa tradicional al torn, els més menuts podran participar als tallers de torn i fer la seva pròpia peça i els adults podran participar al taller de rakú el dissabte al vespre.

Dissabte i diumenge a les 16h de la tarda es presentaran diversos films sobre ceràmica dins la mostra “Cineràmica 2021”. La fira es clourà, com sempre, el diumenge al vespre amb la trepitjada de fang. Altres activitats seran les visites guiades al museu i les actuacions musicals a càrrec de l’associació Musicargentona.

A més, un dels moments més esperats pels infants és la cloenda de la fira, la gran trepitjada de fang, que es farà a la plaça de Vendrell, moment en el qual es trepitgen les peces fetes durant les demostracions de terrissa.

Més informació i programació https://argilla.cat/MÉS INFORMACIÓ

Argentona amb nens

data inici
02-07-2021
data fi
04-07-2021

lloc

Argentona (Maresme)
Al pati de l'escola Riudemeia
Latitud i Longitud:
41.553164, 2.400847
Web:
http://museucantir.org/ca/fira-ceramica/fira-internacional-de-ceramica-argilla-argentona?#

Més informació

Publicitat