FESTIVAL INFANTIL DE TEATRE KACU MENSI, A MONTMELÓ

 Fira Infantil de Teatre

Dies 20 i 21 de maig de 2017

Montmeló s’omplirà d’espectacles infantils i familiars durant la cinquena edició del Fitkam.

sortir-amb-nens

La fira ha programat prop d’una cinquantena de funcions de 36 companyies professionals en 10 espais diferents.

sortir-amb-nens

Durant dos dies es podran veure 46 espectacles infantils i familiars de gèneres tan diversos com la dansa, els titelles, el clown, el teatre musical, els contacontes  o instal·lacions.

espectacles-per-a-nens

Hi ha cinc companyies que han triat Fitkam per estrenar el seu nou espectacle, ‘Wet Floor’ de Cristina Soler, ‘Dansa Clàssica en l’Espai Urbà’ d’Anna Arboix Cia. de Dansa, l’espectacle de teatre visual ‘Euphoria en clau de fa’ de L’Animé Visual Theatre, ‘En Pere i el Llop’ de Jomeloguisjomelo.com i Quintet Quatre+1, l’obra de teatre musical ‘Corre, Trufa!’ de Pentina El Gat. A més, hi ha dues reestrenes d’espectacles que s’han reinventat i actualitzat, ‘Embrossa’t’d’Addaura Teatre Visual i ‘Xarivari’ de Teatre Mòbil.

sortir-amb-nens-a-montmelo

Enguany, FITKAM afegeix un nou espai d’exhibició, les escales de la Torreta, ubicat al Centre Cultural La Torreta. Es mantenen la resta d’espais interiors i exteriors que ja es van utilitzar en les darreres edicions: el Casal de la Gent Gran, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l’Agrupa, la Plaça de la Vila, la Plaça Gran, la Sala Polivalent, la Sala Polivalent Petita, l’Escenari Oliveres (La Torreta) i l’Esplanada de la Torreta. Per arrodonir les dues jornades festives, hi haurà un dinar popular dissabte a la Plaça Gran, organitzat amb la col·laboració de l’Associació de comerciants de Montmeló, i un dinar popular diumenge als Jardins de la Torreta.

 

MIRA TOTS ELS ESPECTACLES FAMILIARS AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Montmeló

Montmeló (Vallès Oriental)
Latitud i Longitud:
41.5517388, 2.2377111
Web:
http://www.kacumensi.cat/?#