FITKAM 2021: FESTIVAL INFANTIL I JUVENIL DE TEATRE A MONTMELÓ

El Fitkam 2021 a Montmeló – Entrades a la venta!

Montmeló s’omplirà d’espectacles infantils i familiars durant la vuitena edició del Fitkam 2021.
S’han programat  vint-i-tres espectacles!

 

Durant el cap de setmana es podran veure al municipi del Vallès Oriental un total de vint-i-tres espectacles d’una àmplia diversitat de disciplines escèniques, des de teatre visual, dansa, música, clown, titelles, circ o màgia.

FITKAM 2021

La programació aposta per espectacles de gran riquesa i de nova creació, gairebé el 90% ho són. El Fitkam combinarà la presentació d’espectacles de companyies emergents com a Teatre Animal, Companyia Deliri, Associació Artística La Banda o Carlos Bianchini, amb les obres de companyies amb una llarga trajectòria dins del sector com són Teatre Mòbil & Marcel Gros, Tutatis Distribucions o Addaura Teatre Visual, entre d’altres.

FITKAM 2021

La direcció artística, a càrrec de l’Agustí Coll, ha estat l’encarregada d’elaborar la graella entre més d’un centenar de propostes rebudes, amb l’objectiu que les famílies i els programadors puguin gaudir d’una proposta diversa, innovadora i de qualitat.

FITKAM 2021

Ja es poden comprar les entrades al web del festival (www.festivalfitkam.cat) fins al 17 de setembre. Els dies 18 i 19 de setembre de 9: 30 h a 17 h es podran comprar presencialment a punt d’informació del festival (Ajuntament de Montmeló, plaça de la Vila, 1).

 

El preu de l’entrada és de 3 euros per als adults i 2,5 euros per als menors de 18 anys. Els infants de 0 a 3 anys gaudiran d’una entrada gratuïta sempre que no ocupin seient. El Ftikam tindrà abonaments de 6 entrades a un preu de 12 euros, per un mateix espectacle o diferent.En aquesta edició s’ha treballat per oferir una edició adaptada al protocol Covid vigent i en unes ubicacions a la mida de la normativa. Per aquest motiu, l’esdeveniment d’enguany canvia algunes de les seves localitzacions habituals. Els espais interiors on hi haurà programació són el pavelló (espai A i espai B), el museu municipal i la sala polivalent. Mentre que els espais exteriors són la G2M i l’amfiteatre de la Torreta. Per motius sanitaris, enguany no hi haurà dinars populars.

Els programadors i programadores culturals ja poden sol·licitar les seves invitacions a través del web del festival fins al 12 de setembre.

El FITKAM l’organitza l’Ajuntament de Montmeló amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Montmeló

lloc

Montmeló (Vallès Oriental)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.5517388, 2.2377111
Telèfon:
93 572 10 33
Web:
https://www.fitkam.cat/

Més informació


Publicitat