EMBOTONA’T FESTIVAL, AL POBLE ESPANYOL

Embotona’t, el festival on la diversitat és protagonista

Un festival familiar per tothom, una oferta musical i cultural per als més petits, una cançó sobre la diversitat, una lletra disponible en llengua de signes, un espai accesible per persones amb mobilitat reduïda… això i molt més és l’Embotona’t Festival.

  •  Diumenge 11 de juny de 2023, al Poble Espanyol
  • Amb sortir amb nens, tens un 15 % de descompte

L’Embotona’t  és un esdeveniment cultural destinat a les famílies, amb els més petits com a protagonistes, que neix amb l’objectiu de mostrar que tothom pot gaudir de les diferents propostes culturals i artístiques, si aquestes es presenten d’una manera inclusiva i accessible.

embotona't

 

Un festival per a tothom, per a totes les famílies i tots els infants amb propostes de música, contacontes, teatre, tallers i menjar accessibles i inclusives.

 

A l’Embotona’t hi participen: Xiula, Dàmaris Gelabert, Clams, Reggae Per Xics, El Gecko con Botas, Vivim del Cuentu, Nexe Fundació, Noemí Font, Fundació Astres, El Botó Màgic, Sara Roy, El Mic del SX3 i moltes més sorpreses.

Als diferents espais i escenaris:

– Música a l’Escenari principal: Xiula, Dàmaris Gelabert, Clams, Reggae per Xics

– El Botó Màgic, a l’Espai Botó i Vivim del Cuentu.

– Animació de carrer amb els Gegants inclusius de Catalunya i  Xirriquiteula

– Teatre d’ombres amb El Gecko con botas, Cinema amb el Festival Inclús.

– Al pícnic: contacontes i tallers, Zona de picnic i de descans.

També hi haurà tallers, pintacares, food trucks….
La cançó oficial de l’EMBOTONA’T ha estat composta e interpretada per la cantant catalana SARA ROY i amb el nom de “TOCAR EL CEL”.

Està impulsat per la FUNDACIÓ ASPASIM, entitat sense ànim de lucre que vetlla per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual greu a través de serveis i projectes educatius, ocupacionals, d’habitatge, de salut i d’oci.

La idea d’aquest festival sorgeix justament d’un dels seus tallers ocupacionals, EL BOTÓ MÀGIC, que és la companyia de contacontes format per persones amb discapacitat intel·lectual que des de 2016 recorren escoles, biblioteques, centres cívics… d’arreu de Catalunya explicant als més petits els seus contes i cantant les seves cançons demostrant que poden estar perfectament actius i són capaces de fer somriure als infants.

🎟️ Compra les entrades amb un 15 % de descompte. Codi promocional: SORTIRAMBNENS

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.