MONES DE PASQUA

Una mona personalitzada pels nostres fillols i filloles.

Per fer aquest el pastís de La Mona us proposem partir de la base de la recepta de la Coca de iogurt En aquest cas és millor utilitzar un motlle rodó.

Preparació (Per fer el farcit del pastís i la cobertura):

Al bany Maria, fonem la rajola de xocolata negra especial per fondre.
Obrim el pastís per la meitat i untem la base de melmelada (que pot ser comprada o feta per nosaltres mateixos: veure “melmelada de móres”). Després tirem una mica de xocolata fosa per sobre de la melmelada i la repartim bé per tota la superfície.

Tapem el pastís i, ja ben muntat, li tirem la resta xocolata fosa per sobre (només farà falta que en guardem una mica per la part final). L’anem repartint bé per sobre i pels laterals, de manera que quedi tot el pastís ben recobert.

Encara amb la xocolata calenta, posem les ametlles tallades per tot el lateral del pastís.

Decorem la mona

Ara és el moment en que hem de treure la creativitat que portem dins!

Només amb un ou de xocolata, que podem comprar en qualsevol pastisseria, i les plomes característiques, podem crear una fantàstica Mona decorada amb els personatges preferits dels fillols o filloles.

Quan la xocolata s’hagi refredat, col·loquem l’ou al centre. Ens podem ajudar amb una mica de xocolata calenta que ens farà de pega per tal que s’aguanti.

Posem les plomes al voltant de l’ou i col·loquem les figures o detalls que hàgim escollit. Podem també posar-hi gominoles amagades.
Postres de Pasqua per fer amb nens

Quins són les millors postres per fer amb nens a Pasqua?

A tots ens encanten els dolços! Una idea genial és fer-los nosaltres mateixos en família aprofitant les vacances de Setmana Santa.

Sortir amb nens hem fet una llista amb les millors postres per fer en aquesta època i seguint la temàtica de la Pasqua AQUÍ

postres de pasqua per fer amb nens

MÉS INFORMACIÓ

Mona de Pasqua

Ingredients

  • 1 rajola de xocolata especial per fondre
  • Melmelada de móres, maduixa o gerds
  • Ametlles trossejades
  • 1 ou de xocolata
  • Plomes de colors
  • Figuretes
  • Llaminadures
  • Descobreix la tradició de la Mona de Pasqua