CINEMA FAMILIAR

Cinema per a infants

Mira les últimes estrenes de pel·lícules per a nens a Catalunya.

cinema familiar

Pokémon: Detective Pikachu

A diferents cinemes de Catalunya

La misteriosa desaparició d’un detectiu obliga el seu fill Tim, de 21 anys, a esbrinar què ha succeït. El detectiu Pikachu, antic company Pokémon del desaparegut, l’ajudarà en la seva investigació.

➡ Compra els entrades per Pokémon AQUÍ

Selecciona localitat i cinema.


PUBLICITAT 

Terra Willy: Planeta desconocido

A diferents cinemes de Catalunya

El protagonista d’aquesta història és en Willy, un nen de deu anys, i el seu robot Buck. Ells ens porten a un pintoresc planeta desconegut per descobrir els seus colors i les sorprenents costums de les criatures que l’habiten.

Terra Willy: planeta desconegut tracta temes com l’amistat, l’esforç, l’autoestima, el treball en equip i el respecte del medi ambient per a endinsar-nos en un fascinant i perillós planeta, meitat natura salvatge, meitat desert inhòspit.

➡ Compra els entrades per Terra Willly AQUÍ

Selecciona localitat i cinema.


PUBLICITAT 

Ugly Dolls

A diferents cinemes de Catalunya

Els ninots de peluix viuen en una ciutat màgica on tot és perfecte. Els UglyDolls, els ninots de peluix imperfectes, viuen feliços a Lleiglàndia.

Què passaria si aquests dos móns s’unissin?

➡ Compra els entrades per Ugly Dolls AQUÍ

Selecciona localitat i cinema.


PUBLICITAT 

Dumbo

A diferents cinemes de Catalunya

La nova recreació de la pel·lícula DUMBO dirigida per Tim Burton compta amb Colin Farrel com Holt Farrier qui amb ajuda dels seus fills Milly (Nico Parker) i Joe (Finley Hobbins) es dediquen a tenir cura d’un elefant acabat de néixer les orelles gegants li fa ser la riota en un Circ que no passa pel seu millor moment. La família circense de Holt inclou a més a la senyoreta Atlantis (Sharon Rooney), Rongo (DeObia Oparei), Pramesh Singh (Roshan Seth) i el seu nebot (Ragevan Vasan), La grandiosa Catherine (Zenaida Alcalde) i el magnífic Iván (Miguel Muñoz ). Max Medici (Danny DeVito) amo del circ, es decep en saber sobre les enormes orelles del petit paquiderm fins que descobreix que és capaç de volar, portant al circ de retorn a la prosperitat.

➡ Compra els entrades per Dumbo AQUÍ

Selecciona localitat i cinema.

 

Wonder Park

A diferents cinemes de Catalunya

Un sorprenent parc d’atraccions que desperta la imaginació d’una nena molt creativa.

Un dia màgic, mentre June corre pel bosc de tornada a casa, descobreix un vell vagó de muntanya russa abandonat i es munta en ell. Tot d’una, June descobreix que està en Wonderland, un parc d’atraccions que havia creat en la seva ment i del qual ja gairebé no se’n recordava.

Totes les atraccions i els personatges han cobrat vida, però, sense la presència de June, el caos amenaça de apoderar-se del lloc. Ara, amb l’ajuda dels adorables i divertits personatges del seu parc d’atraccions, June haurà de reorganitzar Wonderland perquè torni a ser el lloc meravellós que va ser abans que es perdi per sempre.

➡ Compra els entrades per Wonder Park AQUÍ

Selecciona localitat i cinema.


PUBLICITAT