CINEMA FAMILIAR – ÚLTIMES ESTRENES

Cinema per a infants

Mira les últimes estrenes de pel·lícules per a nens a Catalunya.

cinema familiar

 

La oveja Shaun. La película: Granjaguedón

Els estudis d’animació Aardman i StudioCanal tornen a aliar-se. Aquesta vegada la unió té com a objectiu portar a la gran pantalla una nova aventura de L’Ovella Shaun, la pel·lícula: GRANJAGUEDON.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

Los Rodríguez y el más allà

La història tracta sobre una família que és tan normal com una altra qualsevol, excepte pel fet que un dia descobreixen que el difunt avi procedia d’un altre planeta. A més a més la seva família troba al traster una misteriosa porta que, en realitat, és màgica i que els permet accedir al seu món. Nicolau, el nét, posarà en funcionament aquesta porta, a través d’una nevera, i des d’aquest moment, les seves vides deixaran de ser les mateixes, ja que tots reben poders que no podran controlar.

Tot es complica quan el planeta del seu avi contacta amb ells i els adverteixen que la Terra mai ha de conèixer de la seva existència o en cas contrari, ells seran portats a la planeta, el Més Enllà.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

Abominable

Yi és una adolescent que viu a la ciutat de Xangai. Un dia, es troba a un jove yeti al terrat del seu edifici. La suposada “abominable” criatura, que s’ha escapat del laboratori on estava tancat, està sent buscada per tota la ciutat. Juntament amb els seus enginyosos amics Jin i Peng, Yi decideix ajudar-lo a fugir.

Els quatre amics s’embarquen en una èpica aventura per reunir la criatura amb la seva família al pic més alt del món.

➡ Compra les entrades per Abominable AQUÍ

Selecciona població i cinema.


PUBLICITAT 

Manou the Swift. Pajaritos a volar.

A diferents cinemes de Catalunya

Manou és una petita oreneta que, després d’un incident, es cria amb una parella de gavines. Ell creix pensant que és una d’elles, però aviat descobrirà que mai serà acceptada com a tal.

Un dia, decideix conèixer els ocells de la seva mateixa espècie i quedar-se a viure amb ells.

Però aviat, tant les orenetes com les gavines, s’hauran d’enfrontar a un problema de tal magnitud que hauran de Treballar junts i, Manou, es convertirà en l’heroi que mai havia Estat.

➡ Compra les entrades per Manou AQUÍ

Selecciona població i cinema.


PUBLICITAT 

Dora, la ciudad perdida

A diferents cinemes de Catalunya

L’aventurera més famosa de la televisió arriba al cinema. Dora serà la protagonista d’aquest film d’acció real en el qual la jove protagonista interpretada per Isabela Mone s’haurà d’enfrontar a la seva aventura més perillosa fins a la data. Malgrat una vida explorant la jungla al costat dels seus pares, res ha preparat a Dora per al que està per arribar: l’institut.

Sempre preparada per explorar, Dora es troba ràpidament guiant Botes -el mico que és també el seu millor amic-, el seu cosí Diego (Micke Moreno) i un variat grup d’adolescents en una aventura per salvar els seus pares i resoldre l’impossible misteri darrere d’una perduda civilització inca.

➡ Compra les entrades per Dora AQUÍ

Selecciona població i cinema.


PUBLICITAT 

El rey león

A diferents cinemes de Catalunya

La nova pel·lícula ‘El Rei Lleó’ de Disney Live Action, viatja a la sabana africana on ha nascut el futur rei.

Simba idolatra al seu pare, el rei Mufasa, i es pren molt seriosament el seu propi destí real. Però en el regne no tots celebren l’arribada del nou cadell. Scar, el germà de Mufasa i antic hereu al tron, té els seus propis plans.

La batalla per Pride Rock està assolada per la traïció, la tragèdia i el drama, i acaba amb l’exili de Simba. Amb l’ajuda d’un curiós parell de nous amics, Simba haurà d’aprendre a madurar i a recuperar el que li pertany per dret.

➡ Compra les entrades per El rey león AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 


PUBLICITAT 

Mascotas 2

A diferents cinemes de Catalunya

A Mascotas 2 descobrirem, de nou, a què es dediquen les nostres mascotes quan sortim de casa per anar a treballar o al col·legi.

➡ Compra les entrades per Mascotas 2 AQUÍ

Selecciona població i cinema.


PUBLICITATAngry Birds, la película

A diferents cinemes de Catalunya

Tornen a la càrrega Red, l’ocell de color vermell amb problemes de mal geni, i els seus amics Chuck, l’ocell groc hiperactiu, i Bomb, l’ocell negre molt volàtil.

En aquesta segona part, els ocells protagonistes i els dolents porcs de color verd portaran el seu conflicte a un nou nivell.

➡ Compra les entrades per Angry Birds 2 AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 


PUBLICITAT 

Playmobil

A diferents cinemes de Catalunya

Quan el petit Charlie desapareix sobtadament en el màgic món animat de PLAYMOBIL, la seva germana Mara emprèn el viatge de la seva vida per portar-lo de tornada a casa.

A mesura que s’endinsa en mons increïbles i supera desafiaments impossibles, Marla es trobarà amb nous i divertidíssims amics com Del, el xerraire cuiner de food truck, el ben plantat i carismàtic agent secret Rex Dasher, un robot que és tot cor, una extravagant fada protectora i molts personatges més.

➡ Compra les entrades per Playmobil AQUÍ

Selecciona població i cinema.

https://www.taquilla.com/entradas/playmobil-la-pelicula?t10id=1220


PUBLICITAT 

Toystory 4

A diferents cinemes de Catalunya

El xèrif Woody i el membre del Comando Estelar Buzz Lightyear, amb la resta dels seus inseparables companys de quart, tornen a la càrrega. Ara viuen en una habitació nova, amb joguines noves com Ducky i Bunny.

Però quan una joguina anomenada Forky s’uneixi a Woody i la seva colla, començarà una trepidant aventura al costat de vells i nous amics que els revelarà el gran que pot ser el món per una joguina.

➡ Compra les entrades per Toystory AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 


PUBLICITAT