CINEMA FAMILIAR – LA MAMA MUU TORNA A CASA

La mama Muu, torna a casa. Un fabulòs musical!

  • Dirigida per Christian Ryltenius
  • Per a infants a partir de 4 anys
  • A diferents Cinemes de Catalunya
  • Kinoestrena, sessió de gala a Barcelona, Lleida i La Garriga

El dia que una cigonya viatgera arriba a la granja, la Mama Muu es planteja una pregunta: “On és casa meva realment?”

Com pot saber del cert que el seu prat i la granja on viu són realment casa seva? Podria ser que hi hagués algun altre lloc encara millor en la immensitat del món?

El Corb intenta explicar a la seva amiga que no sempre es viu millor als camps dels altres. Però a vegades un s’ha de perdre per tornar a trobar el camí cap a casa.

Quantes aventures es poden viure arreu del món? I a una granja? La Mama Muu torna a casa, és una història dolça i commovedora sobre l’amistat i sobre trobar el nostre lloc al món.

La Mama Muu és una vaca que no s’avorreix mai. En lloc de jeure a un prat, prefereix provar coses noves, com fer la vertical, anar en monopatí o fer submarinisme! Cada dia viu un munt d’aventures.

Inspirada per les històries de terres llunyanes, la Mama Muu decideix marxar de la seva parcel·la i emprèn un llarg viatge. Però el Corb no comparteix el seu entusiasme, i no vol anar enlloc. Això posa a prova la seva amistat!

Basada en els llibres i cançons sobre Mamma Moo and the Crow creats per Jujja i Tomas Wieslander amb il·lustracions de Sven Nordqvist i el guió de Mamma Moo and the Crow out in the world de Jujja Wieslander.

Durada: 63 minuts

Mira els cinemes on podreu veure La Mama Muu:  Cinemes_estrena_Mamamuu

 

Kinoestrena: un espectacle muuusical

A Barcelona, Lleida i La Garriga, l’estrena es torna en sessió de gala on tindrem l’oportunitat de cantar, ballar i fer sonar les campanes al ritme de les melodies d’aquesta nova pel·lícula  amb la cantant, violinista, percussionista i musicoterapeuta Laura Peinado que introduirà el pùblic a través de la música i la percusió en les arts de la metamorfosi. Durant la sessió es podrà cantar les cançons de la protagonista Mama Muu, moure com a quadrúpedes, aprendre a fer sonar un esquellot com es fa en aquest fabulós muuusical!

ATENCIÓ! És molt important que tots els infants vinguin a aquestes sessions de Kinoestrena amb una campana, campaneta o picarol.

Calendari de sessions

LLEIDA
JCA Cinemes Lleida-Alpicat Dissabte 14 de maig, a les 17.00 h

LA GARRIGA
Cine Alhambra Dissabte 21 de maig, a les 16:00 h

BARCELONA
Cinemes Girona Diumenge 15 de maig, a les 16.00 h
Zumzeig Cinecooperativa Diumenge 22 de maig a les 17.00 h

Mira la cartellera AQUÍ

 

Sobre Pack Màgic

Mama Muu és la nova pel·lícula de Pack Màgic que suma un catàleg de més de 40 films infantils en català, castellà i basc.

La distribuïdora es caracteritza per posar especial atenció a propostes audiovisuals compromeses amb la diversitat, la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

  

La meva mare és una goril·la

  • Per a infants a partir dels 3 anys
  • Dirigida per Linda Hambäck

A diferents cinemes de Catalunya a partir del 21 de gener de 2021

cinema familiar

No hi ha res que la Jana desitgi més que una mare.

Els seus 8 anys de vida els ha viscut a l’orfenat La Ginesta. Un dia, un Volvo Amazon atrotinat, apareix de la llunyania i en surt una goril·la que tria la Jana per viure amb ella.

La Jana marxa amb la goril·la i ben aviat s’adonen que tenen més coses en comú del què pensaven.

Però malauradament, tot just quan comencen a sentir-se bé juntes, el Tord, del govern municipal, apareix i les amenaça de tornar la Jana a l’orfenat.

Podrà sobreviure aquesta relació tan bonica a les pressions d’un treballador municipal que està obstinat a separar-les?

cinema familiar

La meva mare és una goril·la és una adaptació animada de The Ape Star, la guardonada novel·la de Frida Nilsson, que parla de les persones que sembla que no encaixen i d’una manera d’estimar diferent.

cinema familiar

Aquest film d’animació en 2D combina molt bé els personatges pintats a mà amb un disseny preciosista dels decorats. La seva realització es va perllongar durant  tres anys, i la seva directora va comptar amb un equip de Suècia, Noruega i Dinamarca.

Premis i festivals: Guanyadora del premi Enfants Terribles al Festival Internacional de Gijón, 2021; nominada als Premis de Cinema Europeu, 2021; seleccionada al Festival d’Annecy, 2021 i al Meu Primer Festival, 2021.

Durada: 75 minuts

Mira la cartellera AQUÍ

 
 

 

MÉS INFORMACIÓ

lloc

A diferents cinemes de Catalunya

Més informació

Mira la cartellera AQUÍ