CINEMA FAMILIAR – ÚLTIMES ESTRENES

Cinema per a infants

Mira les últimes estrenes de pel·lícules per a nens a Catalunya.

cinema familiar

 

Onward

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s’embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia en el món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per poder recordar-ho.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 

Sonic

Sonic intenta navegar per les complexitats de la vida a la Terra amb el seu nou millor amic, un humà anomenat Tom Wachowski. Aviat han d’unir forces per evitar que el malvat Dr Robotnik capturi a Sonic i utilitzeu els seus poders per dominar el món.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 

La patrulla canina

Estem a punt que comenci la gran cursa de Badia Aventura! La Patrulla canina està a punt per donar suport a l’heroi de la cursa, com el seu equip de tècnics i de canvi de pneumàtics. Però quan el llegendari pilot no pot participar en el campionat, crida a Marshall perquè el substitueixi!

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 
Operación Panda

Una maldestre cigonya lliura erròniament a un cadell de panda a la direcció equivocada.

Serà llavors quan un ós i els seus amics s’embarquin en una audaç aventura per per ajudar a la petita colla a unir-se finalment a la seva veritable família i tornar-lo a la seva llar.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

La Gallina turuleca

Turuleca és una gallina que no pot posar ous, i per aquest motiu pateix la burla de la resta del galliner.

No obstant això, la seva vida canvia quan Isabel, una antiga professora de música, descobreix que Turuleca és capaç d’entendre els humans, parlar i fins i tot cantar de forma meravellosa.

Totes dues es fan íntimes fins que, un dia, Isabel pateix un accident i perd la memòria.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.Espías con disfraz

El superespia Lance Sterling (Will Smith) i el científic Walter Beckett (Tom Holland) són gairebé pols oposats.

Lance és tranquil, afable i cavallerós. Walter … no. Però el que li falta a Walter d’habilitats socials ho compensa amb enginy i inventiva, i crea increïbles artefactes que Lance utilitza en les seves èpiques missions. Però quan els esdeveniments donen un gir inesperat, Walter i Lance de sobte han de confiar l’un en l’altre d’una manera completament nova.

I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom estarà en perill.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 

Frozen II

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta a aquesta pregunta amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. A ‘Frozen’, Elsa temia que els seus poders fossin massa per al món; ara desitjarà que siguin suficients. Seqüela de “Frozen. El regne de el gel” (2013)

 

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 

Los Rodríguez y el más allà

La història tracta sobre una família que és tan normal com una altra qualsevol, excepte pel fet que un dia descobreixen que el difunt avi procedia d’un altre planeta. A més a més la seva família troba al traster una misteriosa porta que, en realitat, és màgica i que els permet accedir al seu món. Nicolau, el nét, posarà en funcionament aquesta porta, a través d’una nevera, i des d’aquest moment, les seves vides deixaran de ser les mateixes, ja que tots reben poders que no podran controlar.

Tot es complica quan el planeta del seu avi contacta amb ells i els adverteixen que la Terra mai ha de conèixer de la seva existència o en cas contrari, ells seran portats a la planeta, el Més Enllà.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.


PUBLICITAT