CINEMA FAMILIAR – LA BARCA DEL VENT. NOA I ALTRES CONTES

La barca del vent. Noa i altres contes

 • Per a infants a partir de 6 anys
 • Estrena el 30 de setembre de 2022 a diferents cinemes de Catalunya

La barca del vent. Noa i altres contes és un conjunt de 5 curtmetratges plens d’originalitat i sensibilitat plàstica de l’animació franco-danesa contemporània:

 

 • Fora de pista (Hors piste) de Léo Brunel, Loris Cavalier i Oscar Malet
 • Patouille i les llavors de paracaigudes (Patouille, des graines en parachute) d’ Inès Bernard-Espina, Mélody Boulissière i Clémentine Campos
 • Gotes (Dråberne) de Sarah Joy Jungen i Karsten Kjærulf-Hoop
 • Maïja (Maïja) d’Arthur Nollet, Maxime Faraud, Mégane Hirth, Emma Versini, Julien Chen i Pauline Charpenti
 • La barca del vent (Moules frites) de Nicolas Hu

cinema familiar
La Noa és una nena de nou anys que va a l’illa de Benac’h, a la Bretanya francesa, per estar amb la seva mare.

S’adona que tots els infants que hi viuen es coneixen i que allà tothom sap anar en vaixell de vela. La Noa també ho vol provar. Però la seva mare no es pot permetre inscriure-la a classes de vela…

cinema familiar

Un equip de rescat que s’enfronta als desafiaments de l’alta muntanya en operació de salvament a Fora de pista, el meravellós descobriment que fan de les plantes Patouille i Momo a Patouille i les llavors de paracaigudes, la comunitat de gotes que persegueixen els núvols per convertir-se en aigua a Gotas, la nena de les illes del nord que espera que el seu pare torni a feinejar al mar a Maïja, i Noa, la nena nouvinguda a l’illa de Bénac’h que persevera per superar les diferències socials transformant-se en una petita heroïna contemporània a La barca del vent.  Totes elles i ells són protagonistes de narracions sensibles, animacions riques i aventures de totes les mides.

cinema familiar

La barca del vent, és un cant a la diversitat estètica que ens porta de viatge per diferents paisatges físics i emocionals des d’on apreciar la grandesa de la natura i la necessitat de viure en concòrdia.

La barca del vent inaugura una sèrie de tres programes de curts. Cada un d’ells inclou un migmetratge protagonitzat per una nena d’edat prepúber, i conformen una trilogia d’històries iniciàtiques d’heroïnes contemporànies que veuran la llum al llarg de 2022 i 2023.

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

  

La mama Muu, torna a casa. Un fabulòs musical!

 • Dirigida per Christian Ryltenius
 • Per a infants a partir de 4 anys

El dia que una cigonya viatgera arriba a la granja, la Mama Muu es planteja una pregunta: “On és casa meva realment?”

Com pot saber del cert que el seu prat i la granja on viu són realment casa seva? Podria ser que hi hagués algun altre lloc encara millor en la immensitat del món?

El Corb intenta explicar a la seva amiga que no sempre es viu millor als camps dels altres. Però a vegades un s’ha de perdre per tornar a trobar el camí cap a casa.

Quantes aventures es poden viure arreu del món? I a una granja? La Mama Muu torna a casa, és una història dolça i commovedora sobre l’amistat i sobre trobar el nostre lloc al món.

La Mama Muu és una vaca que no s’avorreix mai. En lloc de jeure a un prat, prefereix provar coses noves, com fer la vertical, anar en monopatí o fer submarinisme! Cada dia viu un munt d’aventures.

Inspirada per les històries de terres llunyanes, la Mama Muu decideix marxar de la seva parcel·la i emprèn un llarg viatge. Però el Corb no comparteix el seu entusiasme, i no vol anar enlloc. Això posa a prova la seva amistat!

Basada en els llibres i cançons sobre Mamma Moo and the Crow creats per Jujja i Tomas Wieslander amb il·lustracions de Sven Nordqvist i el guió de Mamma Moo and the Crow out in the world de Jujja Wieslander.

Durada: 63 minuts

Mira la cartellera AQUÍ

 

La meva mare és una goril·la

 • Per a infants a partir dels 3 anys
 • Dirigida per Linda Hambäck

cinema familiar

No hi ha res que la Jana desitgi més que una mare.

Els seus 8 anys de vida els ha viscut a l’orfenat La Ginesta. Un dia, un Volvo Amazon atrotinat, apareix de la llunyania i en surt una goril·la que tria la Jana per viure amb ella.

La Jana marxa amb la goril·la i ben aviat s’adonen que tenen més coses en comú del què pensaven.

Però malauradament, tot just quan comencen a sentir-se bé juntes, el Tord, del govern municipal, apareix i les amenaça de tornar la Jana a l’orfenat.

Podrà sobreviure aquesta relació tan bonica a les pressions d’un treballador municipal que està obstinat a separar-les?

cinema familiar

La meva mare és una goril·la és una adaptació animada de The Ape Star, la guardonada novel·la de Frida Nilsson, que parla de les persones que sembla que no encaixen i d’una manera d’estimar diferent.

cinema familiar

Aquest film d’animació en 2D combina molt bé els personatges pintats a mà amb un disseny preciosista dels decorats. La seva realització es va perllongar durant  tres anys, i la seva directora va comptar amb un equip de Suècia, Noruega i Dinamarca.

Premis i festivals: Guanyadora del premi Enfants Terribles al Festival Internacional de Gijón, 2021; nominada als Premis de Cinema Europeu, 2021; seleccionada al Festival d’Annecy, 2021 i al Meu Primer Festival, 2021.

Durada: 75 minuts

Mira la cartellera AQUÍ

 
Sobre Pack Màgic

Mama Muu és la nova pel·lícula de Pack Màgic que suma un catàleg de més de 40 films infantils en català, castellà i basc.

La distribuïdora es caracteritza per posar especial atenció a propostes audiovisuals compromeses amb la diversitat, la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-09-2022
data fi
30-11--0001

lloc

A diferents cinemes de Catalunya

Més informació

Mira la cartellera AQUÍ