CINEMA FAMILIAR – ÚLTIMES ESTRENES

Cinema per a infants

Mira les últimes estrenes de pel·lícules per a nens a Catalunya.

cinema familiar

Dos col·legues i la gran bestia

Estrena: 15 d’octubre de 2021

Una divertida comèdia per a tota la família que explica les aventures de dos alegres amics en la seva cerca per a recuperar la seva llar.

Dos bons amics, el Tootson i el Ludiwood, viuen amb el seu teixó en un túnel de tren. Allà, la seva vida és molt divertida. Es passen el dia cantant, menjant melmelada i fent-se bromes amistoses. Però, un dia, una severa conductora de trens els visita per anunciar-los que ha de desallotjar-los, afirmant que els túnels no són per a persones, sinó per a trens.

Preocupats, als dos amics se’ls ocorre que l’avi del Tootson, el llegendari pirata Capità Tootson, segurament pugui salvar-los, encara que desconeixen on pot ser.

La recerca del Capità portarà a aquests dos millors amics als llocs més increïbles i inimaginables, però sempre acabaran amb grans problemes, per exemple perseguits per ossos polars famolencs o querubins agressius. El que no saben és que l’ajuda està més a prop del que ells creuen, podria ser que fos al seu propi túnel… Seran capaços de salvar la seva llar?

La podreu veure a partir de divendres 15 d’octubre a 16 cinemes de Catalunya!

 

Aprofitant l’estrena de la peli “Dos col·legues i la gran bèstia”, des de sortir amb nens regalem 5 visionats per veure la primera part pel de la pel·lícula: Dos col·legues al rescat.

 

Participa en el sorteig! Com fer-ho? Ens has d’escriure a info@sortirambnens.com i en el cos del missatge has d’escriure RESCAT. Participaràs en el sorteig d’un codi per visionar la pel·lícula. Ens has de deixar el teu nom i telèfon perquè et localitzem si ets el guanyador/a. Molta sort!