CINEMA FAMILIAR – ÚLTIMES ESTRENES

Cinema per a infants

Mira les últimes estrenes de pel·lícules per a nens a Catalunya.

cinema familiar

 

Scooby

Ens explica com es van conèixer els amics Scooby i Shaggy i com es van unir els joves detectius Fred, Velma i Daphne per formar la famosa agència de detectius Mystery Inc.

Ara, amb centenars de casos resolts i aventures compartides, Scooby i la colla s’enfronten al misteri més gran i complicat de les seves carreres: un complot perquè el gos fantasma Cèrber campi al seu aire pel món. Mentre corren a correcuita per aturar aquesta “perroapocalipsis” mundial, la colla descobreix que Scooby té un llegat secret i un destí èpic més gran del que ningú imaginava.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

https://www.taquilla.com/entradas/scooby?t10id=1220 

“Zapatos rojos y los siete trolls”

Dels creadors de “Frozen”” i “Big Hero 6”, arriba aquesta peli familiar , una nova versió dels contes de fades!

Què passaria si Zapatos Rojos fos una jove extraordinària que no encaixa amb els estereotips de les princeses dels contes de fades i si els controls fossin 07:00 valents cavallers transformats per un encanteri i si el secret de la bellesa externa es trobés en unes sabates vermelles.

Director: Tony Cervone

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 

Els Goonies

Mikey, el seu germà gran i els seus amics es fan dir els “Goonies”.

Un dia troben un mapa del tresor del segle XVII a les golfes. Desesperats davant la situació de desnonament en què es troben totes les famílies del veïnat, decidiran anar a la recerca del tresor.

Els Goonies viuran la major aventura de la seva vida!

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

Onward

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s’embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia en el món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per poder recordar-ho.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.

 

Sonic

Sonic intenta navegar per les complexitats de la vida a la Terra amb el seu nou millor amic, un humà anomenat Tom Wachowski. Aviat han d’unir forces per evitar que el malvat Dr Robotnik capturi a Sonic i utilitzeu els seus poders per dominar el món.

➡ Compra les entrades AQUÍ

Selecciona població i cinema.