FIRA DEL CLOWN A VILANOVA DE LA MUGA

En homenatge al al pallasso i polític Jordi Pesarrodona

Dissabte 26 de maig de 2018

Un festival de pallassos i pallasses, que interpreten altres generes com el circ, la màgia i la música, destinat, en especial al públic familiar.

fira del clown

Durant el dia s’oferiran una vintena d’espectacles i tallers, tots ells relacionats amb el món dels pallassos i les arts circenses. El pallasso i polític Jordi Pesarrodona serà el protagonista d’aquesta 7a Fira del Clown de Vilanova de la Muga, que rebrà el Guardó Pallasso de l’Any 2018 (18.30h al Passeig Empordà), en reconeixement a la seva trajectòria professional, així com per la seva defensa als drets democràtics i la rellevància que va suposar la seva imatge amb el nas vermell, complement identificatiu de la figura dels pallassos i de les pallasses.

fira del clown

Actuaran companyies i pallassos de gran renom, com Cia. Passabarret, Sabanni, Jam, Pere Hosta, Fèlix Brunet, Circ Xic, Circo Los, els Tallers de Circ a càrrec de l’Escola de Circ de la Bisbal, o el presentador d’enguany el pallasso Pep Callau, ‘speaker’ oficial del F.C. Barcelona,

fira del clown

Una de les activitats més esperada serà la divertida Cursa de Sabatots “Memorial Joan Montanyes”. Els pallassos i pallasses d’arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen amb dues úniques finalitats; homenatjar al Pallasso Monti i, arribar a la meta sense fer el ridícul.

MÉS INFORMACIÓ

Festival del Clown per a nens

feria del clown

Lloc

Vilanova de la Muga
17492 Girona (Alt Empordà)

Comarca:

Alt Empordà
Latitud i Longitud:
42.281621, 3.043224
Telèfon:
972 53 88 40
Web:
http://www.peralada.org/cultura/firaclown/?#