FIRA DE PLAYMOBIL I LEGO A GIRONELLA

Fira de Playmobil a Gironella

Dies 2 i 3 d’abril de 2022
Al Local del Blat, de 10 a 20 hores

A la Fira del Col·leccionisme Playmobil i Lego de Gironella trobarem una àmplia exposició de diorames exclusius tant de Playmobil com de Lego de diferents temàtiques històriques de fantasia i d’actualitat.

Fira de Playmobil i Lego a Gironella

A la Fira de Playmobil i Lego a Gironella, podreu comprar tota mena de referències d’aquestes marques. A les parades de venda hi haurà des de les darreres novetats a un preu molt especial, figures vintage de col·leccionisme o originals elements personalitzats pels nostres artistes, on descobrirem tota mena d’oficis, personatges històrics i les més cotitzades creacions de fantasia.

Els més petits, a més de gaudir del paradís Playmobil i Lego, també gaudiran de la zona infantil, amb atraccions infantils com inflables, tallers de “Monta tu Click”, caretes, xapes i moltes més coses. Pensat especialment pels nens i nenes, es convoca un concurs infantil de dioramistes júniors, on els més petits ens oferiran una mostra de la seva imaginació i fantasia.

Per reposar forces, a l’exterior de la fira, hi haurà foodtrucks.

El comerç de Gironella, exposarà als seus principals establiments diferents recreacions dels seus respectius negocis mitjançant minidiorames al·legòrics a la seva activitat.

Preu d’entrada: 1 euro.MÉS INFORMACIÓ

data inici
02-04-2022
data fi
03-04-2022