FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS

El festival internacional d’arts escèniques.

Fins al 26 de novembre de 2017
Per a infants de 0 a 5 anys

15 espectacles, 11 ciutats, 14 teatres i 1 inauguració al carrer

Entre l’11 i el 26 de novembre tindrà lloc la 13a edició d’El Més Petit de Tots, el festival d’arts escèniques dedicat a nens i nenes entre 0 i 5 anys.

Un any més, el festival s’estén per tot el territori i se celebrarà a 11 ciutats i 14 teatres mostrant els millors espectacles internacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d’edat.

el mes petit de tots

El Més Petit de Tots aposta per espectacles de gran qualitat creats i pensats per als més petits, però que emocionen a tots els públics, amb una durada i una concepció de l’espai diferents, aforaments reduïts i on tot es viu molt intensament. Durant el festival els nens podran gaudir dels diferents llenguatges de les arts escèniques com la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el circ i, sobretot, el joc.

Un espai per acompanyar els nens, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú en un àmbit de llibertat de pensament per poder formar part d’una societat cada vegada més generosa i solidària.

el mes petit de tots

El Festival s’inaugurarà amb una gran festa gratuïta a la Plaça doctor Robert, a Sabadell el 11 de novembre de 11 a 13.30 hores.

La programació es distribueix en 11 ciutats catalanes: Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat del vllès, Tordera, Granollers, Tarragona i Viladecans.

Mira tota la programació AQUÍ.

 

 

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens petits al teatre