FIRA DEL CLOWN A VILANOVA DE LA MUGA

Un festival de pallassos i pallasses

Dissabte 25 de maig de 2019

La 8a edició de la mostra de pallassos i pallasses Fira del Clown de Vilanova de la Muga acollirà 10 espectacles al llarg del dia. Durant la jornada, els carrers de la vila s’ompliran de pallassos i artistes d’espectacles de carrer amb el focus posat en potenciar les arts circenses i les activitats per a públic familiar.

Pallassos, circ, màgia i música

fira del clown

S’oferiran diferents tipus d’espectacles i tallers, tots ells relacionats amb el món dels pallassos i les arts circenses.


PUBLICITATEl públic assistent podrà gaudir d’activitats distribuïdes en diversos escenaris on hi descobriran les darreres creacions de companyies i pallassos de gran renom, com Mortelo & Manzani, Cia Xicana, Pere Hosta, Cia. Pau Palaus, Cirquet Confetti, La Bella Tour, Circo Los, els Tallers de Circ a càrrec de l’Escola de Circ de la Bisbal, o el presentador d’enguany el pallasso carablanca Globó.

fira del clown

Una de les activitats més esperades serà la divertida Cursa de Sabatots “Memorial Joan Montanyes”, en què pallassos i pallasses d’arreu correran amb les mítiques sabates que els caracteritzen i amb dues úniques finalitats; homenatjar al Pallasso Monti i, arribar a la meta sense fer el ridícul!

El pallasso de l’any

El Pallasso de l’Any és un guardó que premia iniciatives, projectes, activitats i professionals que destaquin per la seva importància, trajectòria o repercussió en el món del pallasso i/o en la Fira del Clown de Vilanova de la Muga.

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà que rebrà el Guardó Pallasso de l’Any 2019 (17h a la Plaça Major), en reconeixement a la trajectòria de l’entitat i del Festival de circ i teatre de carrer que omple d’espectadors els carrers de La Bisbal d’Empordà, com a gran aparador d’artistes, companyies i programadors de les arts circenses.

🤡 Mira les Activitats familiars a la Fira del Clown


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Festival del Clown per a nens

data inici
25-05-2019

lloc

Vilanova de la Muga
17492 Girona (Alt Empordà)

Comarca:

Alt Empordà
Latitud i Longitud:
42.281621, 3.043224
Telèfon:
972 53 88 40
Web:
http://www.peralada.org/cultura/firaclown/?#