VACANCES EN FAMÍLIA AMB ROSA DELS VENTS

Vacances d’Estiu en Família amb Rosa dels Vents

Us ho passareu tant bé amb els seus monitors, que us els voldreu emportar a casa!

Vau anar de colònies de petits? Recordeu les activitats d’aventura, els nous amics, els monitors…? Doncs imagineu tornar-ho a viure amb els vostres fills!

Amb els Caps de Setmana i les Vacances d’Estiu en Família de Rosa dels Vents podeu tastar les cases de colònies on els vostres fills s’ho han passat d’allò més bé i compartir amb ells un munt d’activitats divertidíssimes: ràfting, vela, caiac, tirolina, rutes en bicicleta, escalada, equitació…

A més, també coneixereu moltes altres famílies!

Rosa dels Vents proposa una fórmula diferent de gaudir amb els vostres fills que farà que els vostres caps de setmana i vacances siguin inoblidables!

I és que l’oci en família és molt valuós: millora la comunicació, i crea un espai actiu i saludable per promoure l’aprenentatge de valors i la relació entre tots els membres de la família.

Amb destinacions repartides arreu del territori català, des del Pirineu fins a la Costa Brava, a les cases de Rosa dels Vents a les 15 cases de Rosa dels Vents comptareu amb habitació privada i pensió complerta envoltats dels millors paisatges de la nostra terra: el Parc Natural d’Aigüestortes, l’Estany de Sant Maurici, El Montseny o les platges del Baix Empordà i, entre d’altres.


PUBLICITATI si preferiu el confort hoteler, també us podeu allotjar a l’Hotel Condes del Pallars*** de Rialp, o a l’hotel Sea Club Menorca****, a tocar de la Ciutadella.

rosa dels vents

Però aneu on aneu, amb Rosa dels Vents teniu assegurada la diversió amb les activitats i els monitors. I és que els i les monis són la canya, i ompliran la vostra estada de riures i aventures per a grans i petits, encomanant l’entusiasme a tota la família.

En Mango, la Berta, l’Edi, l’Anna, en “Melenas”… us ho faran passar tan bé, que segur que us els voldríeu emportar a casa!

Trobareu tota la informació i podreu fer la reserva de les vostres vacances d’estiu en família a www.rosadelsvents.es