Teniu bona memòria?

A partir de 4 anys

El Zicke Zacke és un joc simple i divertit amb el qual s’entretenen nens, pares i avis mentre competeixen d’igual a igual.

Si us diem que és un joc de memòria pensareu que és un d’aquells en els quals hi ha tot de targetes girades i heu de trobar la parella, doncs si, però no.

La mecànica del joc té una part important de memòria i haureu d’intentar recordar on hi ha cadascun dels 12 dibuixos per poder avançar més ràpidament.

Però el dissenyador, Klaus Zoch, va afegir una part de persecució que el fa molt més interessant i emocionant.

Cada jugador mourà una gallina que té, al darrere, una ploma.

Qui n’aconsegueixi tenir-ne quatre será el guanyador.

Per aconseguir-les cal atrapar als altres jugadors, haureu de tenir bona memòria, i si les voleu conservar no heu de deixar que us atrapin, un oblit pot ser fatal!

Com jugar?

Preu: 30 euros + 7euros de despeses d’enviament!

MÉS INFORMACIÓ

Lu2, experts en jocs de taula

Més informació

Compra el joc aquí
 
Qui és LU2?
  • Apassionats dels jocs de taula.
  • Busquen arreu del món els millors jocs, aquells amb els quals us podeu reunir tota la família o als amics al voltant d'una taula per gaudir d'una estona de diversió, de companyia i també d'aprenentatge.
  • Busquen jocs d'acció i de reflexió, en solitari o per a grans grups, competitius o cooperatius, jocs de memòria, de percepció visual, de lògica, de càlcul, d'anglès, de geografia, d'estratègia, d'engany, de creativitat o de comunicació…
  • Al web www.lu2.cat trobareu les instruccions traduïdes al català (n'hi ha que són d'importació) i, com una imatge val més que mil paraules, us estem preparant videos explicatius per fer encara més fàcil l'experiència de jugar.