WORD OF PUZLES

Word of puzles

Per a infants de 2 a 6 anys

Word of puzles éss una aplicació per a nens de descàrrega gratuïta, validada per una terapeuta ocupacional pediàtrica, i que conté  dos paquets de 6 puzles d’uns monstres especials que viatgen pels contes i per diferents racons del món.

word of puzles

Els seus protagonistes són uns simpàtics monstres dissenyats per l’il·lustrador Xavi Ramiro que viatgen per diferents escenaris del món com Barcelona, el pol Nord o les piràmides egípcies i pels contes protagonitzats per la sireneta, dracs o nans, entre d’altres.

Els jugadors han de col·locar els personatges i diferents elements a unes siluetes ombrejades per tal de completar el trencaclosques. El ritme de la música i la il·lustració ajudaran als més petits a seguir avançant en el joc.

Amb aquesta aplicació educativa, a més de jugar i divertir-se, els menuts podran desenvolupar habilitats d’observació, associació, lògica i memòria. Així mateix, també estimulen el seu pensament creatiu i la curiositat.

Es tracta d’una aplicació de descàrrega gratuïta que està en 11 idiomes diferents.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page