WORD OF PUZLES

World of puzles

Per a infants de 2 a 6 anys

És una aplicació de descàrrega gratuïta, validada per una terapeuta ocupacional pediàtrica, i que conté  dos paquets de 6 puzles d’uns monstres especials que viatgen pels contes i per diferents racons del món.

Els seus protagonistes són uns simpàtics monstres dissenyats per l’il·lustrador Xavi Ramiro que viatgen per diferents escenaris del món com Barcelona, el pol Nord o les piràmides egípcies i pels contes protagonitzats per la sireneta, dracs o nans, entre d’altres.

Els jugadors han de col·locar els personatges i diferents elements a unes siluetes ombrejades per tal de completar el trencaclosques. El ritme de la música i la il·lustració ajudaran als més petits a seguir avançant en el joc.

Amb aquesta aplicació educativa, a més de jugar i divertir-se, els menuts podran desenvolupar habilitats d’observació, associació, lògica i memòria. Així mateix, també estimulen el seu pensament creatiu i la curiositat.

Es tracta d’una aplicació de descàrrega gratuïta que està en 11 idiomes diferents.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page