LO QUE MÁS ME GUSTA DEL MUNDO

Jugar, llegir, aprendre i compartir!

Per a nens a partir de 6 anys

App. Lo que más me gusta del mundo. Una meravellosa banda sonora composta per Núria Montaner, ens rep tot just obrim l’aplicació, això ja és un bon començament.

I continuem encantats amb  la interfície de navegació que fuig dels clàssics menús.

“El que més m’agrada del món”, dirigida a nens de fins a 6 anys, es tracta d’una aplicació  4 en 1, ja que inclou quatre modes d’ús segons si vols: jugar, llegir, aprendre o compartir, amb diferents objectius i activitats a cada secció.

LO QUE MÁS ME GUSTA DEL MUNDO

Els protagonistes són un grup de nens multiculturals: Paul, Sarabi, Kilari, Maui , MeiChi, i Nanuk, que ens acompanyaran al llarg de totes les activitats; amb ells els nens aprendran la importància de la tolerància i la diversitat, mitjançant exemples senzills com les seves aficions i gustos.

Dels quatre apartats, en destaco el d’ “APRÈN” Aquí els amics protagonistes ens desvetllaran costums i  curiositats dels seus països.

És una divertida eina interactiva on els nens trien personatge i tema, per saber-ne més sobre els animals, instruments, menjars , cases etc… del món.

Combina les boniques il·lustracions de Luciano Lozano amb imatges reals.

L’aplicació està disponible per a iPad  i en tres idiomes (castellà, anglès i català).

El que més m’agrada de l’ app…? Doncs la música, les il·lustracions, les veus infantils de la narració, les diferents opcions a l’hora de triar les activitats , el joc de dibuixar constel·lacions i la vessant educativa.

I per els que no en tenen prou amb l’ aplicació, dir-vos que aquest és un  projecte transmèdia i també inclou un CD de música, un llibre imprès, làmines i  bosses de manualitats!

Ressenya de Marga Martínez per Appsencatala.cat

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page