DE GRAN SERÉ…

De gran seré…by Imaginarium

Per a nens de 0 a 5 anys

L’ aplicació De mayor seré… és la primera col·laboració conjunta de Sanoen i Imaginarium.

S’inclou dins de la col·lecció d’apps educatives i d’aprenentatge de vocabulari.


Entretinguda i divertida aplicació per tal que els nens, a través de diverses i boniques il·lustracions sobre professions, estimulin l’aprenentatge de la lectura i escriptura.

Els creadors, s’han pres molt seriosament el seguir unes molt bones directrius per crear aquesta app i fer-la el més apropiada possible per als petits.

Compten amb l’assessorament i suport de pedagogs, segueixen les metodologies apropiades, i això, es nota.

Aquesta app no només agrada als petits de la casa sinó que a més, gràcies a tot això, els estimula de la manera més adequada. Així mateix inclou una guia per a pares … que sempre és d’agrair.

L’aplicació ens submergeix en uns divertits personatges (bomber, cantant, científic, …), amb una estètica retro molt bona que evoquen a les imatges publicitàries dels anys ’50 i ’60, amb tocs contemporanis.

Una manera divertida perquè els nens  aprenguin vocabulari en 6 idiomes diferents i es familiaritzin amb els diversos tipus de lletra: majúscula, minúscula i lligada.

Proposa cinc modes d’ ús depenent de l’edat o capacitat del petit, així, per 0-3 anys, li mostra al nen les imatges “tipus bits d’ intel·ligència”, reprodueix les locucions de manera automàtica, per estimular els seus sentits.

Per 1-4 anys hi ha el mode lectura de paraules, lletrejat fàcil i lletrejat i per 4 anys en endavant , el mode lectura de frases amb les locucions fetes per els nens.

Les frases donen resposta a la pregunta: Què faries si fossis…periodista o polític etc…?

Permet també canviar l’ idioma ( anglès, castellà, català, francès, alemany i xinès 中文) i els tipus de lletra a cada pantalla, sense necessitat d’haver d’anar a la pantalla d’inici, això facilita molt l’aprenentatge dels idiomes.

de gran seré

  • Col·lecció: Apps de vocabulari
  • Títol: De mayor seré…by Imaginarium
  • Desenvolupador: Sanoen
  • Dispositius: iPad
  • Idiomes: català,castellà, anglès, francès, alemany i xinès
  • IPad
T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

GràciesSanoen és una editorial digital, especialitzada en contes infantils educatius i interactius.

Llegeix també