BOSC URBÀ, A BARCELONA

El primer Parc d’aventura dins Barcelona

El Bosc Urbà és un nou concepte d’espai d’aventura: un parc d’aventura urbà que es troba situat a la plaça del Fòrum.

A partir d’ara ja no cal sortir de la ciutat per poder gaudir d’una activitat esportiva i d’aventura: tirolines, xarxes, lianes, puenting, ponts, troncs ubicats en plataformes de fins a 9 metres d’alçada, són algunes de les més de cinquanta atraccions que t’esperen en els diferents circuits que proposem, pensats tant per a nens/es i famílies com pels amants de les emocions fortes.

CIRCUIT TARONJA
Nivell de dificultat baix. Destinat a nens/es de 4 a 10 anys o fins a 1,30 metres d’alçada. Consta de 14 plataformes situades a 1,5 metres del terra.

CIRCUIT BLAU
Nivell de dificultat mig. Consta de plataformes construïdes a 4 metres del terra i és apte per a nens/es a partir de 8 anys, famílies i adults.

CIRCUIT VERMELL
Nivell avançat pels amants d’emocions fortes. Destinat a tots els que vulguin descarregar adrenalina i gaudir de la màxima emoció. Amb plataformes situades a partir de 6 metres del terra, el circuit acaba amb la nostra tirolina de més de 120 metres.

I també podeu organitzar la vostra festa d’aniversari que inclou el circuit corresponent segons l’edat, berenar amb pastís d’aniversari i regal sorpresa per al nen/a que fa anys.


PUBLICITAT  • Si t’interessen més activitats per sortir amb nens a Barcelona, no et perdis la selecció que t’hem preparat a Sortir amb nens. Trobaràs els millors plans a Barcelona amb nens AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Parc del Fòrum

Parc del Forum, s/n08019 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4098201, 2.221760
Telèfon:
931173426
E-mail:
info@barcelonaboscurba.com
Web:
http://www.barcelonaboscurba.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
En metro: L4 Maresme/FòrumEn autobús: 7, 36, 41, 43, 92, 141 i B23 (Tugsal)En tramvia: El MaresmeBicing: parades més properes: Av. Diagonal, 26 – C/ Taulat, 293 – Rbla. Prim, 1-9En cotxe: Ronda Litoral: sortida 24 Gran Via (sortint de Barcelona): sortida Selva de Mar.Gran Via (entrant a Barcelona): sortida Rambla Prim.
Horaris
De desembre a març: obert tots els caps de setmana de 10 a 15 hores.Nadal: obert tots els dies (a excepció del 25 de desembre, 1 i 6 de gener). 26 de desembre obert de 10 a 14 hores.D’abril a la primera quinzena de juny: obert tots els caps de setmana de 10 a 19 hores i de dilluns a divendres de 16 a 19 hores.De la segona quinzena de juny a setembre: obert tots els dies de 10 a 21 horesGrups: més de 15 persones. Obrim amb reserva prèvia en els horaris que ens sol·liciteu.