BARCELONA BOSC URBÀ

El Parc d’aventures de Barcelona

  • Obert dissabtes, diumenges, festius i cada dia en períodes de vacances escolars
  • Tancat el 25 i 26 de desembre i 1 de gener.

El Barcelona Bosc Urbà és el primer i únic parc d’aventures en alçada de Barcelona.
Renovat el 2021, està ubicat al Bosc de Columnes de la plaça del Fòrum i ofereix més de 30 atraccions d’aventura per a tota la família.

bosc urbà

Hi trobareu 2 circuits d’aventura amb diferents nivells (familiar o esportiu) i la novetat del  Jumping en alçada, voleu descobrir-les?

Circuit familiar

Per a infants a partir d’1,30 m d’alçada.

bosc urbà

Us ho passareu d’allò més bé enfilant-vos a les 15 atraccions de nivell mitjà-baix entre les quals trobareu tirolines, ponts, túnels, escales i xarxes, pensades per a la diversió dels petits-grans aventurers!

Més informació: AQUÍ

 

Circuit esportiu

A partir d’11 anys i 1,40 m d’alçada.

Gaudireu de la diversió més bèstia lliscant per les seves tirolines, slacklines, skate aeri i laberints pensats per als amants de les emocions fortes.

Més informació: AQUÍ

 

Jumping en alçada

A partir de 5 anys (els menors de 8 anys han d’anar acompanyats d’un adult que també faci l’activitat).

L’atracció consta de 2 grans habitacles tancats, fets de xarxes elàstiques, on jugar i saltar tenint la mateixa sensació que a un llit elàstic, però a 5 metres d’alçada! En ser habitacles tancats, no es requereix subjecció i sempre hi ha un monitor/a en la zona, per supervisar i dinamitzar l’activitat.

Més informació: AQUÍ

 

I per gaudir de l’aventura amb total seguretat, a l’inici dels circuits i en les atraccions que ho requereixen, els monitors/es del parc fan una explicació de seguretat prèvia adaptada a l’edat dels i de les participants. El parc compta també amb el nou sistema de seguretat CLIC-IT®, que disposa de dos connectors que estan sincronitzats, de manera que en obrir un connector es bloqueja l’altre. Aquesta tecnologia planteja un nivell addicional de seguretat evitant així el risc de despreniment accidental del cable de seguretat.

 

Zona de restauració

I si tanta aventura us ha obert la gana, podreu fer un mos ben original i deliciós a la Food Truck del Bosc, on podreu gaudir d’opcions gastronòmiques per a tota la família: snacks, tapes, creps i menús especials en un ambient relaxat a l’aire lliure.

 

Festes d’aniversari

Si vols que la teva festa sigui una aventura per recordar, convida-hi als teus amics/gues. A més de passar-ho molt bé, podreu esmorzar, berenar i bufar-hi les espelmes! També hi ha packs d’aniversari que inclouen servei de ludoteca, on un monitor dinamitza jocs per als infants mentre els adults es relaxen a la zona de restauració.

Més informació: AQUÍ

Al Barcelona Bosc Urbà, diversió d’alçada per a tota la família!

 

 MÉS INFORMACIÓ

Parc del Fòrum

Parc del Forum, s/n (08019 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4098201, 2.221760
Mòbil:
645 145 407
E-mail:
info@barcelonaboscurba.com
Web:
http://www.barcelonaboscurba.com/

Més informació