PARC D’ATRACCIONS COQUI, A PALAFRUGELL, AL BAIX EMPORDÀ

Parc d’atraccions Coqui, a Palafrugell

Aquest és un petit parc d’atraccions ubicat a la població de Palafrugell, a la Costa Brava.


PUBLICITATÉs un lloc ideal per anar-hi tota la família i passar-hi una bona estona, mentre els més petits s’ho passen “bomba”.

coqui

Hi ha atraccions per a totes les edats, però la majoria estan especialment enfocades per a nens i nenes entre 2 i 10 anys.

Tot i així, n’hi ha algunes per tal que els nens de més edat també s’ho passin d’allò més bé.

Des de castells i tobogans inflables, trenet per a tota la família, zona de jocs per als més menuts, circuit de minigolf, zona de boles estil “chiqui-parc”, llits elàstics i un “junping” de cordes i arnés … fins a un circuit de cars per a nens (amb cotxes i motos).

Es compren els tiquets al bar que hi ha al centre del recinte (hi ha uns bonus amb varis tiquets) i en cada atracció s’indica el número de tiquets necessaris per a poder-hi entrar.

És una molt bona opció per a passar-hi una divertida tarda durant les vacances, que es pot allargar fins ben entrada la nit, ja que també s’hi pot sopar en el restaurant – pizzeria que hi ha al recinte.

MÉS INFORMACIÓ

Coqui

Carretera de Palafrugell a Calella, nº1

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41.9109074, 3.165455
Web:
http://coqui.cat/parc/parchome.html?#

Més informació

Horaris:
Del 15 de juny al 15 de setembre: obert cada dia de les 5 de la tarda a la 1 de la matinadaEls mesos d’hivern només obra els caps de setmana i els festius.