THE BRITISH SCHOOL OF BARCELONA


Centre educatiu que segueix el currículum anglès d’educació.

Més de 50 anys educant a milers d’estudiants dels 3 als 18 anys!

El nostre projecte educatiu. La millor educació per a un gran futur

Som un col·legi independent.

El nostre objectiu és aconseguir l’excel·lència acadèmica unida al desenvolupament personal i social de cadascun dels nostres alumnes.

Ens avalen més de 50 anys educant a milers d’estudiants dels 3 als 18 anys, que vénen de tot arreu del món amb el desig d’aprendre en un ambient feliç, agradable i positiu.

Com a col·legi internacional, motivem els nostres estudiants perquè arribin a convertir-se en ciutadans globals segurs d´ells mateixos i capaços d’afrontar els reptes del món altament competitiu d’avui dia.

Sistema d’estudis anglès

A la nostre escola donem especial importància a l’aprenentatge efectiu i en una educació integral que va més enllà del purament acadèmic. A més de les classes, molts dels nostres alumnes participen en diferents activitats que inclouen esports, art, música, teatre, clubs escolars i serveis a la comunitat.

El BSB està reconegut i acreditat formalment pel govern britànic com un centre educatiu que segueix el currículum anglès d’educació (English National Curriculum).

Al BSB tenim estudiants de més de 40 nacionalitats que al final dels seus estudis obtenen places en universitats de prestigi mundial a Espanya, Gran Bretanya i Estats Units, entre altres països.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

BSB

C/Ginesta 26

08860 Castelldefels

Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.2717998, 1.9868124
Telèfon:
93 6651584
E-mail:
info@bsb.edu.es
Web:
http://www.britishschoolbarcelona.com

Com Arribar-hi

Més informació

El Grup Cognita, líder mundial en educació amb 66 escoles arreu del món (quatre d’elles a Espanya), segueix apostant pel territori nacional. Fa poc més d’un any, el Grup va invertir 4,7  milions d’euros en ampliar The British School of Barcelona i ara li ha tocat el torn a l’escola Hastings de Madrid. Cognita invertirà 2 milions d´euros en un nou edifici situat al barri d´Arturo Soria  que es sumarà a les actuals instal·lacions  de la prestigiosa escola madrilenya.

La forta demanda ha motivat a l’entitat a ampliar el seu número de places perquè més alumnes puguin cursar una educació britànica.  Aquestes estaran disponibles pel curs 2016-2017.

La seva proposta curricular és una de les 20 millors del país segons indiquen els rànquings del mitjans de comunicació i portals especialitzats d’Espanya.