✅ Sortir amb nens et recomana

🌹 🐉 📚 Especial Sant Jordi

Rutes en bicicleta

Excursions amb nens

Parcs per anar amb nens i nenes

  • Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer JARDINS DE MOSSÈN CINTO VERDAGUER, A BARCELONA

    Jardí especialitzat en plantes aquàtiques. Un dels jardins més bonics de Barcelona. Té una superfícies de 4,30 hectàrees i un entramat de camins per on es pot passejar fàcilment i que ofereixen als visitants unes vistes magnífiques de Barcelona i…

  • Parc de Vallparadís PARC DE VALLPARADÍS, A TERRASSA

    Els més de 364.000 metres quadrats de zona verda el converteixen en el parc urbà més gran de Catalunya. Un dels trets més característics és que hi ha una piscina a l'interior del parc de més de 4.000 metres quadrats.

  • parc de l'oreneta EL PARC DE L’ORENETA, A BARCELONA

    És un parc gran, de disset hectàrees, amb pujades i baixades, on els nens i nenes podran jugar i córrer al seu aire i experimentar la sensació de pujar en un ferrocarril de veritat.

  • L’ARBORÈTUM, EL JARDÍ BOTÀNIC DE LLEIDA

    Espai únic de gairebé 7 hectàrees de terreny, on trobareu una completa col·lecció de plantes vives de més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts.

🚂 Trens per anar amb nens

  • Diumenges d'11 a 13 hores TRENET DE LA VALL D’ARO, A CASTELL D’ARO

    El Parc de l'estació acull el circuit de 700 metres de via per a màquines de 5 polzades, amb dos vies de càrrega i descàrrega de viatgers.

  • ELS MILLORS TRENETS PER ANAR AMB NENS A CATALUNYA

    A Sortir amb nens hem fet un recopilatori amb els trens més atractius i interessants per a poder viatjar amb els nens. Aquesta activitat farà gaudir a tots, petits i grans, ensenyant-los, de forma lúdica, el funcionament dels trens de…

  • EL TREN DE PALAU, A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

    El Tren de Palau es troba al Parc de l'Hostal del Fum, a Palau-solità i Plegamans. Fa un recorregut de vint minuts que dóna la volta al Parc i convida als viatgers a experimentar les sensacions de viatjar en un…

  • EL TREN DEL CIMENT

    El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment, uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro, al terme municipal de Castellar de n'Hug.

Museus per anar amb nens i nenes

Parcs d'aventura

Jocs infantils per fer a casa

  • ideas con globos IDEES AMB GLOBUS PER FER AMB NENS I NENES

    Els globus són un dels materials que es poden aconseguir molt fàcilment! I a més a més, hi ha un munt d'idees amb globus per fer amb els més petits.

  • FEM UNA GIMCANA A CASA!

    Qui no ha sentit a parlar de les gimcanes? Són tot un èxit per passar una bona estona amb els nens. I també podem muntar una gimcana a casa per gaudir.

Jocs per fer en familia

Festes infantils

Consells pels pares