MÀGIA AL VILAR RURAL DE CARDONA


Especial Màgia al Vilar Rural de Cardona amb Màgia Borras!

Caps de setmana a concretar al mes d’abril de 2017

Fer aparèixer monedes, moure objectes amb la ment, multiplicar-los, recompondre’ls després que s’hagin trencat o fer-los canviar de color, endevinar què pensa una altra persona…

Als Vilars rurals gaudiràs de la màgia i a més et podràs convertir en un mag de veritat! Amb tallers infantils on podràs descobrir els trucs i posar-los en pràctica.

 

Activitats especials de màgia per a nens:

-Tallers de màgia de la mà de MAGIA BORRAS

– Espectacle de màgia Magick: La màgia és divertida! Un show de magia familiar on petits i grans quedareu captivats amb riures, màgia i un ritme frenètic.

– Espectacle de màgia Hocus Pocus: Una funció de màgia infantil i familiar molt participativa, plena d’il·lusions visuals, objectes estranys i animalets “màgics”.

– Diferents espais de màgia ubicats per totes les instal·lacions del Vilar. Podreu practicar en diferents espais habilitats. Al llarg de tot el cap de setmana us explicarem moltíssims jocs per a que deixeu bocabadats els vostres amics i familiars.

– Les activitats habituals del Vilar també estaran tematitzades i giraran entorn la màgia i l’il·lusionisme
    
– Sortejarem kits de màgia per a que no pareu de practicar a casa.

Per a aquest cap de setmana de màgia infantil/familiar, comptarem amb el mag Eduard Juanola.

Els nens tindran la possibilitat d’aprendre diferents trucs de màgia de manera amena i entretinguda. Se’ls facilitarà tot el material necessari per realitzar i practicar els diferents trucs de màgia amb l’ajuda també dels animadors del Vilar. Així podran descobrir com realitzar cada truc de manera fàcil i senzilla. Els pares també podreu practicar amb els vostres fills! Tots plegats ens endinsarem en l’apassionant món de la màgia i sorprendreu a tot el món amb noves habilitats adquirides.

És una activitat ideal per als nens més curiosos i satisfarà fins i tots els adults més exigents.

Els tallers i espectacles estan dirigits a nens (a partir de 4 anys) i adults.

Tots els efectes són molt visuals i estan especialment pensats per als nens

Els efectes màgics que posarem en pràctica tenen l’objectiu de que interactueu amb la màgia i us divertiu

Els nens col·laboraran en els espectacles juntament amb els pares, cantant, fent trucs i recitant paraules màgiques, convertint l’experiència en la millor opció per passar un cap de setmana màgic en família.

Voleu passar un cap de setmana màgic en família?

Veniu a descobrir els trucs més al·lucinants i divertits al Vilar Rural de Cardona de la mà de MAGIA BORRÁS. Combinarem les activitats especials de màgia amb la granja, l’hort i l’entreteniment habitual del Vilar!

Especial Màgia, des de 219 euros. Del 21 al 23 d’octubre.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Cardona!

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.903988, 1.6642403
Telèfon:
938 690 044
E-mail:
infocardona@vilarsrurals.com
Web:
http://www.vilarsrurals.com/es/vilar-rural-cardona/ofertas-hotel/magia-infantil

Com Arribar-hi

Més informació

Reserva la teva plaça

Voleu passar un cap de setmana màgic en família?

Veniu a descobrir els trucs més al·lucinants i divertits al Vilar Rural de Cardona de la mà de MAGIA BORRÁS. Combinarem les activitats especials de màgia amb la granja, l’hort i l’entreteniment habitual del Vilar!

Especial Màgia, des de 219 euros. Del 21 al 23 d'octubre.