LA FAGEDA, IOGURTS DE GRANJA, A LA GARROTXA

Vols convertir-te en un petit granger?

Per a infants de 3 a 8 anys

Vine a donar un cop de mà a la Granja de La Fageda.

Podràs donar de menjar a les vaques, donar de beure a les vedelles, i t’explicaran com funciona la granja.

Descobriràs la història de La Fageda amb un vídeo i podràs fer una cata dels productes que s’hi fan.

Cal reserva prèvia.


PUBLICITATLa Fageda, iogurt de granja

La visita a la cooperativa us ofereix una experiència única on descobrireu la granja i podreu acostar-vos a les vaques, tocar els vedells petits, veure com s’alimenten i fins i tot veure com es munyen.

També podreu aprendre el procés de fabricació del iogurt i de diferents postres lactics elaborats amb la llet de les vaques de la granja que no contenen ni conservants ni colorants.


PUBLICITATLa Fageda és una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració sociolaboral de les persones de la comarca de la Garrotxa que pateixen discapacitat psíquica o trastorns mentals severs. Està formada per 210 persones, incloses usuaris i professionals.

La cooperativa es troba situada a la Fageda d’en Jordà, en un entorn natural dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

MÉS INFORMACIÓ

La Fageda

Els Casals, s/n17811 Santa Pau (Girona)

Comarca:

Garrotxa
Latitud i Longitud:
42.1389520, 2.521684
Telèfon:
972 68 10 11

Més informació

La Fageda organitza visites guiades tots els dies de l'any de dimarts a diumenge.Cal reservar prèviament un mes abans de la visita, escrivint un email a: http://www.fageda.com/visites/Us donaràn un codi perquè podeu circular pel camí que arriba fins a La Fageda.Visites escolars de dimarts a divendres a les 10, 11, 12, 13 i 14 hores (horari subjecte a modificacions segons períodes de l’any)
Punts d'interés a la zona
VOLCÀ DE SANTA MARGARIDASANTA PAULA FAGEDA D'EN JORDÀfageda d'en jordaBESALÚ

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA