EXCURSIONS EN FAMÍLIA AMB GIRACAT

Ruta en família amb monocicles i patinets elèctrics Giracat®

Per a infants a partir de 8 anys
Que ens espera el futur de la mobilitat personal?

A Giracat® estem convençuts que en pocs anys molta gent es mourà per les ciutats amb aparells elèctrics personals com el Giracat®. Son molt pràctics, totalment ecològics i més fàcils de conduir del que sembla.

sortir-amb-nens-giracat-patinets-electrics

Ara teniu l’oportunitat de provar-ho en família, fent una ruta amb nosaltres i potser descobrireu que fins i tot us pot ajudar a solucionar la vostra mobilitat diària. Com a mínim us ho passareu bé i descobrireu una nova sensació!

sortir-amb-nens-giracat-patinets-electrics

Les rutes les podem fer en diferents llocs com ara al Fòrum de Barcelona, la Ruta del Ferro de Ripoll o pels pobles medievals de l’Empordà. Fins i tot podem descobrir-ne una de nova plegats!.

L’activitat és apta per nens a partir de 8 anys, tot i que hi ha nens més petits que també la fan amb èxit. Els monocicles Giracat® estan preparats perquè en 5 minuts tothom sigui capaç de conduir-los amb seguretat, però en cas que algú de la familia no ho vegi clar, tenim patinets elèctrics amb els quals fer la ruta sense problemes.

sortir-amb-nens-giracat-patinets-electrics

El preu de la ruta son 25€ per persona, té una durada de dues hores i podem fer preus especials per a grups.

El preu també inclou un vídeo amb les imatges de la ruta perquè pugueu mostrar-ho als amics i tenir un bon record d’un dia inoblidable!


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Amb nens amb Giracat

GiraCatRutes per tot Catalunya
Telèfon:
667 56 49 24
E-mail:
info@giracat.cat
Web:
http://www.giracat.cat/?#