SORTIDA EN VELER

L’oportunitat de navegar a vela per la costa mediterrània

Us heu imaginat mai la sensació d’anar en veler? O potser ja la heu viscut? És una experiència única!

És la forma més autèntica de gaudir de la navegació al mar.


PUBLICITATEl silenci del motor… El soroll de les veles amb el vent… Gaudir d’un paisatge tan bonic i variat com el de la costa catalana…

És una nova forma de viure i gaudir del mar.

Pels grans és tota una experiència i pels petits és una aventura genial.

Se sentiran com a verdaders capitans a bord del seu veler… O com un capità a bord del seu vaixell pirata!

Evidentment, haurem d’anar en compte amb els més petits, però no us penseu que és agosarat plantejar una excursió amb nens a bord del veler. Tot i que l’espai és reduït, no els faltaran emocions per gaudir-ne i passar-s’ho d’allò més bé.

Això si, haurem d’anar en compte mentre es navega: tothom ben assegut, amb les armilles salvavides i essent molt conscients que és molt important portar-se bé.

Quan el veler fondeja en una cala, arriba l’hora de saltar a l’aigua! Pels nens és com tenir un trampolí particular. El mar es converteix en una piscina!

I si volem desembarcar … tocarà viure l’aventura d’anar en una zodiac!!

La sortida té tots els ingredients per passar-s’ho “pipa” i convertir-se en un dia inoblidable!!!

La cabina del veler està totalment equipada: és com una caseta en miniatura amb la seva cuina, lavabo, habitacions i menjador amb el seu sofà i la taula.

MÉS INFORMACIÓ

Lloga un veler!

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4369672, 2.242021
Mòbil:
616 67 85 15
Web:
http://www.itaca30charter.com/?#

Més informació

El veler es pot llogar sense patró, en el cas que es disposi de la titulació mínima de Patró d´ Embarcacions de Recreo (PER), o bé es pot llogar contractant conjuntament al patró.L’empresa Ítaca 30 ofereix el lloguer del veler Sun Odyssey 39 tant per un dia, com per un cap de setmana o més dies. El veler està amarrat al Port Marina Badalona, un immillorable punt de partida pels diferents Tours del Mediterrani.