EXCURSIONS EN FAMÍLIA AMB MONOCICLE ELÈCTRIC

Ruta en família amb monocicles i patinets elèctrics Giracat®

Per a infants a partir de 8 anys
Que ens espera el futur de la mobilitat personal?

A Giracat® estem convençuts que en pocs anys molta gent es mourà per les ciutats amb aparells elèctrics personals com el Giracat®. Son molt pràctics, totalment ecològics i més fàcils de conduir del que sembla.

Ara teniu l’oportunitat de provar-ho en família, fent una ruta amb nosaltres i potser descobrireu que fins i tot us pot ajudar a solucionar la vostra mobilitat diària. Com a mínim us ho passareu bé i descobrireu una nova sensació!

Les rutes les podem fer en diferents llocs com ara al Fòrum de Barcelona, la Ruta del Ferro de Ripoll o pels pobles medievals de l’Empordà. Fins i tot podem descobrir-ne una de nova plegats!

L’activitat és apta per nens a partir de 8 anys, tot i que hi ha nens més petits que també la fan amb èxit.


PUBLICITATEls monocicles Giracat® estan preparats perquè en 5 minuts tothom sigui capaç de conduir-los amb seguretat, però en cas que algú de la familia no ho vegi clar, tenim patinets elèctrics amb els quals fer la ruta sense problemes.

El preu de la ruta son 25€ per persona, té una durada de dues hores i podem fer preus especials per a grups.

El preu també inclou un vídeo amb les imatges de la ruta perquè pugueu mostrar-ho als amics i tenir un bon record d’un dia inoblidable!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens amb Giracat

GiraCatRutes per tot Catalunya
Telèfon:
667 56 49 24
E-mail:
info@giracat.cat
Web:
http://www.giracat.cat/?#