AVENTURA EN BUGGI AMB NENS


La combinació d’emoció i motor sobre rodes

Si voleu sorprendre els vostres fills amb una aventura de veritat llogueu un bugui i sortiu a fer una excursió. Atreviu-vos, pugeu els nens sobre un buggi i viviu una aventura emocionant, que no oblidaran mai.

buggiambnens1

Els amants del motor, l’aventura i la natura trobareu en els buggis el vehicle ideal per combinar les tres coses amb una bona dosi de diversió adreçada a tots els públics.
Els buggis són cotxes automàtics, molt fàcils de conduir ja que només s’ha d’accelerar i frenar.
Hi ha buggis per a nens i nenes a partir de 4 anys. És possible instal·lar una alarma perquè els adults puguem engegar i aturar el vehicle, una mesura de seguretat que ens donarà tranquil·litat. Aquest tipus de buggis només poden circular en espais privats.

buggiambnens2

Si no disposeu d’un espai privat on deixar que els nens condueixin un buggi, podeu portar-los com a copilot. Son vehicles molt segurs, tenen el centre de gravetat molt baix i compten amb cinturons amb quatre punts de subjecció assolin un alt nivell de seguretat pel pilot i també pel passatger.

buggiambnens4

Els buggis son vehicles molt àgils, pensats per fer recorreguts per camins i pistes forestals. Hi ha moltes empreses que organitzen excursions enmig de la natura per passar tot un matí.

Només cal tenir el permís de conduir B1.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Aventura en buggi amb nens

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.633766, 2.179537
Web:
http://www.kitcar-4X4.com

Com Arribar-hi

Més informació

Què necessitem?

Per combatre el fang, la pols, pedres o insectes necessitarem equipar-nos abans de pujar al buggi.

Casc (sobretot pels nens i nenes)

Mascareta
Guants

Ulleres de material plàstic

Calçat tancat

Fotos cedides per Kitcar 4x4

Podreu comprar, llogar i concertar excursions en buggi!