RUTES EN CARAVANA I A CAVALL

L’aventura d’anar a cavall o en diligència.

Voleu anar a cavall, llogar un ruc o viatjar en una diligència?

Us heu imaginat alguna vegada viure una aventura en una caravana?

Us proposem viatjar en una caravana equipada amb taula, bancs, llits, cuina de gas, estris per cuinar, estufa, dipòsit d’aigua i allò més bàsic perquè hi puguin fer vida fins a quatre persones. Les rutes es fan a la Serra de Castelltallat amb recorreguts que no superen els vint quilòmetres per jornada i que permeten conèixer un interessant patrimoni.

Cada etapa acaba en una de les masies que hi ha en aquesta serra que travessa el municipi de Sant Mateu de Bages.

Us proposem una ruta en diligència per viure una aventura inoblidable amb els vostres fills. La diligència és una reproducció de les que circulaven a Catalunya fa més de cent anys, té una llargada de sis metres i una capacitat per a 20 persones. Per arrossegar-la fan falta quatre mules o cavalls.


PUBLICITATPodreu conèixer i descobrir la natura i el paisatge amb la calma i al ritme dels cavalls. Amb la diligència retrobareu el regust dels viatges d’altre temps tot fent una ruta de dos dies que us portarà per diversos llocs d’interès de la comarca del Bages. També podeu fer rutes a cavall durant una hora o durant uns dies. Vosaltres escolliu! Si us ve de gust fer una travessa o una caminada, podeu llogar rucs o mules per portar tot l’equipatge.

Tota una aventura per a grans i petits!

MÉS INFORMACIÓ

En caravana en família

Les Planes08263 Sant Mateu de Bages

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7973560, 1.733024
Telèfon:
93 836 00 60
Web:
http://www.paisatgeiaventura.com/?#

Més informació

  • Les Planes és a 15 quilòmetres de Manresa, en un entorn totalment rural, amb unes esplèndides vistes sobre la serralada de Montserrat, al sud-est  i els Pirineus, al nord.
  • Obert tot l'any de 9 a 14 hores
  • Aula de natura, zona de tallers interiors i exteriors i menjador per escoles i grups.