NADAL AMB NENS AMB ROSA DELS VENTS

Viu el Nadal i el Cap d’Any amb Rosa del Vents

L’any 2019 s’acaba, i toca acomiadar-lo de la millor manera possible!

Rosa dels Vents ofereix una gran varietat d’opcions de programes d’esbarjo per gaudir de les festes en família a les seves cases de colònies i hotels durant les vacances de Nadal.

Vosaltres trieu de quina manera voleu gaudir d’aquestes vacances de Nadal amb Rosa dels Vents:

Dinars de Nadal, Vacances de Nadal, i Cap d’Any.

NADAL AMB NENS AMB ROSA DELS VENTS
Dinars de Nadal

Voleu un dinar de Nadal diferent i súper divertit? Trenqueu amb la rutina de les celebracions familiars a casa i veniu a passar-les a les cases de Rosa dels Vents! Els dies 25 i 26 de desembre no haureu de cuinar, simplement gaudiu de les festes amb els vostres fills i participeu als dinars de Nadal a la Masia Mas Badó i al Castell de Fluvià. A més, els pares podran participar a la Gran Quina de Nadal i jugar al bingo, i els petits sortiran al bosc a buscar molsa i branques per al Pessebre del Castell de Fluvià!

Viu els dinars de Nadal i Sant Esteve d’una manera diferent en família, bona companyia i bona cuina casolana!

NADAL AMB NENS AMB ROSA DELS VENTS

Vacances de Nadal

Si amb un dinar no en teniu prou i el que voleu és passar totes les vacances de Nadal fora de casa, Rosa dels Vents ofereix a la vostra família unes vacances del 26 de desembre al 5 de gener on us ho passareu genial i viureu el Nadal més màgic i diferent de tots! Mas Badó es converteix en un espai ple de màgia nadalenca, emocions i activitats per als pares i pels més petits de casa.

NADAL AMB NENS AMB ROSA DELS VENTS

I no ens oblidem de la nit de Cap d’Any! Passeu-vos-ho d’allò més bé amb una vetllada amb actuacions sorpresa i ball, a part del sopar de gala amb un menú especial, animació i disco.

Cap d’Any

Si el que voleu és dir adéu al 2019 i passar el Cap d’Any fora de casa, Rosa dels Vents disposa d’una gran varietat de destins al Pirineu, a la Costa Brava, a La Bisbal d’Empordà, al Castell de Fluvià i a Mas Badó!
Passeu un Cap d’Any molt especial, amb una vetllada amb actuacions sorpresa, ball, campanades, animació, disco i barra lliure, on passareu la millor nit de l’any!

Però això no és tot, doneu la benvinguda al nou any amb un molt bon esmorzar i circuits de ponts i tirolines!

➡ Més informació AQUÍ


MÉS INFORMACIÓ

Vacances de Nadal amb nens, a Rosa dels Vents