ABACUS COOPERATIVA I SORTIR AMB NENS ET REGALEN 5 EUROS

Aprofita el descompte

Abacus cooperativa i Sortir amb nens ET REGALEN 5€!

Abacus cooperativa és una comunitat que dóna un alt valor a l’educació, el lleure i la cultura, tot fomentant les interaccions entre tots membres de la família i potenciant la seva diversitat. I és que, mentre que a uns els agrada fer manualitats per decorar qualsevol element, d’altres gaudeixen amb els seus del joc i les joguines. O mentre que a uns els encanten les activitats a l’aire lliure, a d’altres els apassiona la lectura, emociona la música o gaudeixen de l’art. O, evidentment, tot alhora!

Per això a Abacus defensa la cultura, el lleure i l’educació com a components integradors i com a eines per conèixer les persones, i establir els ponts necessaris perquè aquesta comunicació es dugui a terme de forma enriquidora. D’aquesta manera, ofereix activitats per a tots els gustos i per a totes les edats, des d’activitats infantils a les més de 45 botigues, fins als tallers per a mestres, presentacions i contacontes, cursos i formacions, etc.

Però també avantatges exclusius pels membres de la comunitat, perquè ser soci o sòcia d’Abacus és anar més enllà de les botigues. Amb el carnet d’Abacus pots gaudir de descomptes en museus, concerts, cinemes o teatre. I activitats gratuïtes pels més petits durant tot el curs!

Endinsa’t en l’univers Abacus i descobreix totes les activitats orientades a les comunitats educativa, de lleure i cultural.

I ara, Abacus cooperativa, en col·laboració amb Sortir amb nens, ET REGALA 5€ en la teva compra superior a 40€ realitzada a la botiga online d’Abacus o a qualsevol de les botigues*.

Només has d’aplicar el següent val promocional a l’espai corresponent de la cistella de la compra:

Codi promocional: AF5SABNAB

O bé descarrega-te’l i mostra’l al personal de caixes de les botigues Abacus i gaudiràs del descompte a l’instant.

Abacus cooperativa, el teu referent de confiança!

*Val promocional vàlid per un sol ús per a compres superiors a 40€ en qualsevol producte, excepte llibres i serveis. Vàlid fins al 31 de gener de 2019. Promoció no acumulable amb d’altres promocions.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Promocions familiars