MARROC AMB NENS PER A FAMÍLIES MONOPARENTALS

El Marroc amb nens. La gran aventura a l’Àfrica

  • Setmana de Reis al Marroc. Més enllà del desert! De l’1 al 7 de gener de 2020.
  • Grup privat exclusiu de singles amb nens (fins als 16 anys) – Places limitades a 10 famílies!

Prepareu-vos per viure una autèntica aventura a l’Àfrica! Tot el viatge en vehicles 4X4, amb nens i en grup privat!

Dormirem sota les estrelles, passejarem en dromedari entre les dunes, ens sentirem com a autèntics nòmades del desert a les Mil i Una Nits! Records que perduraran per sempre en el nostre cor. I tot al costat dels nostres fills, sens dubte la millor companyia.

Anirem en grup reduït, exclusivament famílies de singles amb fills, al ritme que marquen els Reis de la casa, sense presses i sense dependre d’un grup nombrós on el ritme el marquen els altres. Absolutament feliços, divertits, relaxats, emocionats, descobrint mil i un racons meravellosos.

Viurem en família una setmana plena de màgia, que no oblidarem mai.

Aquesta ruta ens desperta a Fez. La seva Medina, enveja al món àrab i un preciós laberint on perdre’s comprant algun record. Provem que tal se’ns dóna l’art del regateig?

El camí ens porta per llocs tan originals com els poblats d’Ifrane, anomenada la petita Suïssa i els seus boscos de Cedres Gegants, on amb sort podrem donar menjar als micos, fins a arribar a Arfoud, la porta del Gran Desert de l’Erg Chebbi, un espectacle per als sentits, interminables dunes i aquest halo que desprenen els llocs màgics, ens permetrà passar una nit inoblidable sota les estrelles i on gravarem en la nostra retina una espectacular sortida del sol.

Deixarem enrere el desert fins a arribar a l’Alt Altes, descobrint paisatges al nostre pas, aturant-nos a contemplar la seva bellesa, a conversar amb els vilatans, a gaudir sense presses dels seus pobles perduts, dels seus congostos immensos. Els menuts al·lucinaran! De la muntanya a la ciutat. Marràqueix, plena de colors, esquitxada d’artesans i artistes, de places meravelloses, d’olors que marcaran el nostre record i on veurem a les serps ballar!

Més informació i reserves AQUÍ

Escriu-nos un mail a info@opandkids.com

Truca’ns o envia’ns un WhatsApp a 619 956 367 Comunica’t amb nosaltres com vulguis, estarem encantats de parlar amb tu!


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Activitats en família per a singles amb nens

data inici
01-01-2020
data fi
07-01-2020

Més informació

Apuntat't a la Newsletter i rebràs les novetats i les activitats per a famílies monoparentals amb nens AQUÍ

oci per a singles amb nens 04