MARROC AMB NENS PER A FAMÍLIES MONOPARENTALS

El Marroc amb nens. La gran aventura a l’Àfrica

  • Grup privat exclusiu de singles amb nens – Places limitades a 10 famílies!
  • Del 31 d’agost al 06 de setembre

Prepareu-vos per viure una autèntica aventura a l’Àfrica, tot el viatge en vehicles 4X4, amb nens i en grup privat. Dormirem sota les estrelles, passejarem en dromedari entre les dunes, ens sentirem com a autèntics nòmades del desert a les Mil i Una Nits! Records que perduraran per sempre en el nostre cor. I tot al costat dels nostres fills, sens dubte la millor companyia.

Marroc amb nens

Aquesta ruta ens desperta a Fez. La seva medina, enveja al món àrab i un preciós laberint on perdre’s comprant algun record. Provem a regatejar?


PUBLICITATEl camí ens porta per llocs tan originals com els poblats d’Ifrane, anomenada la petita Suïssa i els seus boscos de Cedres Gegants, on amb sort podrem donar menjar als micos, fins a arribar a Arfoud, la porta del Gran Desert de l’Erg Chebbi, un espectacle per als sentits, interminables dunes i aquest halo que desprenen els llocs màgics, ens permetrà passar una nit inoblidable sota les estrelles i on gravarem en la nostra retina una espectacular sortida del sol.

Marroc amb nens

Deixarem enrere el desert fins a arribar a l’Alt Altes, descobrint paisatges al nostre pas, aturant-nos a contemplar la seva bellesa, a conversar amb els vilatans, a gaudir sense presses dels seus pobles perduts, dels seus congostos immensos. Els menuts al·lucinaran! De la muntanya a la ciutat. Marràqueix, plena de colors, esquitxada d’artesans i artistes, de places meravelloses, d’olors que marcaran el nostre record i on veurem a les serps ballar!

Més informació i reserves AQUÍ

Escriu-nos un mail a info@opandkids.com

Truca’ns o envia’ns un WhatsApp a 619 956 367 Comunica’t amb nosaltres com vulguis, estarem encantats de parlar amb tu!


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Activitats en família per a singles amb nens

Lloc

Disneyland París
77777 Marne-la-Vallée, França
Latitud i Longitud:
48.872234, 2.775808
Telèfon:
933 495 397
Mòbil:
619 956 367
E-mail:
info@opandkids.com

Més informació

Subscriute a la Newsletter y rebràs las novedades y las actividades para familias monoparentales con niños AQUÍ

oci per a singles amb nens 04