MARROC AMB NENS PER A FAMÍLIES MONOPARENTALS

El Marroc amb nens. La gran aventura a l’Àfrica!

  • De l’1 al 8 de setembre de 2020 (8 dies)
  • Per a infants fins als 16 anys
  • Prereserva gratuïta!

Prepareu-vos per viure una autèntica aventura a l’Àfrica, tot el viatge en vehicles 4X4, amb nens i nenes i en grup privat!

Marroc amb nens

Dormirem sota les estrelles, passejarem en dromedari entre les dunes, ens sentirem com a autèntics nòmades de desert en les Mil i Una Nits! Records que perduraran per sempre en el nostre cor. I tot al costat dels nostres fills i filles, sens dubte la millor companyia.

Marroc amb nens

Aquesta ruta ens desperta a Fes. Visitarem la medina i un preciós laberint on ens perdrem i podrem comprar algun record.

El camí ens porta per llocs tan originals com els poblats d’Ifrane, anomenada la petita Suïssa i els seus boscos de Cedres Gegants, on amb sort, podrem donar menjar als micos, fins a arribar a Erfoud, la porta del Gran Desert de l’Erg Chebbi, un espectacle per als sentits, interminables dunes i aquest halo que desprenen els llocs màgics, ens permetrà passar una nit inoblidable sota les estrelles.

Deixarem enrere el desert fins a arribar a l’Alt Altes, descobrint paisatges al nostre pas, aturant-nos a contemplar la seva bellesa, a conversar amb els vilatans, a gaudir sense presses dels seus pobles perduts.

Els petits al·lucinaran! De la muntanya a la ciutat. Marràqueix, és plena de colors, esquitxada d’artesans i artistes, amb places meravelloses, amb olors que no oblidarem i on veurem a les serps ballar!

💡 Envia el formulari de prereserva de forma gratuïta i bloqueja la teva plaça AQUÍ

Escriu-nos un mail a info@opandkids.com

Truca’ns o envia’ns un WhatsApp a 619 956 367 Comunica’t amb nosaltres com vulguis, estarem encantats de parlar amb tu!MÉS INFORMACIÓ

Activitats en família per a singles amb nens

Més informació

Apuntat't a la Newsletter i rebràs les novetats i viatges exclusius per a famílies monoparentals amb nens AQUÍ

oci per a singles amb nens 04