TALLERS INFANTILS A UTOPIAMARKETS IL·LUSTRACIÓ, A BARCELONA

UtopiaMarkets Ilustración

Tallers per a nens

Dies 20, 21 i 22 d’octubre de 2017

UtopiaMarkets Il·lustració celebra la seva primera edició el 20, 21 i 22 d’octubre a Utopia126, una fàbrica modernista convertida en un espai singular al barri del Poblenou.

El mercat reunirà, durant un cap de setmana, una setantena d’il·lustradors, que hi seran presents i vendran la seva obra directament al públic. Aquesta experiència pretén donar suport al talent i la creativitat del col·lectiu i s’adreça a un públic ampli, tant a especialistes o amants de la il·lustració com a persones interessades en una oferta cultural i d’oci diferent a la ciutat. Serà una oportunitat única per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor obra original o print seriat.

UtopiaMarkets Il·lustració

UtopiaMarkets s’inaugurarà amb un concert il·lustrat del grup Doble Pletina i nombrosos il·lustradors, organitzat conjuntament amb el Bill Festival. Les dues iniciatives han unit forces per proposar i promoure un cap de setmana ple d’activitats al voltant del món de la il·lustració a Barcelona.

Durant els tres dies, a més del mercat, s’oferirà un complet programa d’activitats que inclourà, entre d’altres, tatuatges, projeccions, conferències, murals pintats en directe, instal·lacions, retrats o tallers per a nens.

Les parets d’Utopia126 s’ompliran amb un gran mural que dibuixarà en directe l’il·lustrador Ulises Mendicutty. Els assistents també podran tatuar-se la pell amb un dibuix freehand realitzat pels il·lustradors i tatuadors Mariona Cabassa i Santiago Lombardi, o endur-se un retrat fet amb tinta xinesa per la reconeguda il·lustradora Mariona Omedes.

UtopiaMarkets també acollirà la instal·lació “Dibuja y Pedalea”, creada per l’artista Karin Du Croo, així com un divertit photocall i una zona gastronòmica.

UtopiaMarkets Il·lustració forma part del projecte UtopiaMarkets, tres mercats dedicats a la fotografia, la poesia i la il·lustració que se celebren anualment durant tres caps de setmana a Utopia126, una fàbrica modernista convertida en espai singular al barri del Poblenou.

Preu entrada: 3 €
(Per a menors de 16 anys l’entrada és gratuïta)

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Barcelona

lloc

Espacio Utopia 126
Cristòbal de Moura, 126 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4121260, 2.2058456
Web:
https://www.utopiamarkets.com/?#

Més informació

Horaris:

  • Divendres: 19:00h - 22:30h
  • Dissabte: 11:00h - 22:00h
  • Diumenge : 11:00h - 22:00

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.