MÚSICA EN FAMÍLIA AMB INFANTS DE 0 A 5 ANYS, AMB MUSIC TOGETHER

Especial Carnaval

Music Together te invita a una sesión especial de Carnaval

Para niños y niñas de 0 a 5 años, ¡en familia!

La sesión tendrá música y movimiento para todos los pequeños bomberos, hadas, piratas, unicornios…

Reserva tu plaza en una de las sesiones del 16 al 22 de febrero de 2023 en diferentes barrios de Barcelona, Sant Cugat, y Gavà.

Más información: www.musictogetherbarcelona.es

 
 

Music Together és un mètode pioner d’educació musical a la primera infància originari dels Estats Units i difós a tot el món.

Als tallers de Music Together s’ofereixen activitats musicals per a tota la família, perquè l’aptitud natural musical dels nens es desenvolupi en un entorn d’aprenentatge estimulant, on cadascú participa segons la seva actitud.

music together

Cada trimestre consiteis en 11 sessions, una per setmana, amb una durada de 45 minuts. Es fa en grups de 6 a 12 nens acompanyats dels adults.

A cada grup hi participen infants de diferents edats: de poques setmanes fins als 5 anys, acompanyats pels seus adults. Itothom participarà segons la seva inclinació, fent música junts.

music together

El cant, la gestualitat, l’ús d’instruments i objectes, la dansa i la improvisació són els vehicles principals per aconseguir transmetre als petitons i als seus adults l’harmonia i l’alegria de jugar amb música.

L’ús de cançons en anglès (i altres idiomes) és funcional al context musical, i l’enriqueix de sons menys habituals.

Cada trimestre es facilita un llibre il·lustrat, un CD, i material digital a l’app de Music Together que constitueixen el material del curs i que és ple d’idees i suggeriments per descobrir a casa la il·lusió de fer música junts: Music Together.

Després de més de 10 anys d’experiència a Barcelona, Music Together continua impartint cursos a diferents barris com Gràcia, Eixample, Sant Gervasi, Sagrada Família, Poble Sec, Clot, i també a Sant Cugat, Gavà, Terrassa, Sant Adrià i Esplugues.

Reserva una plaça de prova gratuïta a una classe de Music Together.

Digues que véns de part de Sortir amb nens

  1. Contacta per correu electrònic: info@musictogetherbarcelona.es
  2. Contacta per telèfon: 661663922
  3. Contacta per WhatsApp
Indica les següents dades:
  • Nom de l’infant
  • Data de naixement
  • Telèfon
  • Ciutat/barri
  • Sessió i hora que prefereixes venir

 

 MÉS INFORMACIÓ

Més informació