ESCAPADES DE CAP DE SETMANA EN FAMÍLIA

Granger per un dia!

Escapa’t de l’estrès de la ciutat i desconnecta envoltat de natura!

Aquesta experiència consisteix en una escapada de dos nits i tres dies a una casa rural amb esmorzar inclòs.

A més, visitareu el Mas La Coromina, una granja envoltada dels paisatges bucòlics de la Garrotxa, als peus del Puigsacalm, a la Vall d’en Bas. Mas Corominas obre les seves portes perquè pugueu descobrir la seva granja.


PUBLICITATPodreu conèixer el Mas, el cicle de les vaques i degustar la llet i els productes que se’n deriven, elaborats artesanalment.

Es tracta d’una visita amb personalitat, i molt respectuosa amb l’entorn i els animals, on veureu e dia a dia a pagès!

L’endemà, fareu una ruta a cavall per la zona volcànica de la Garrotxa.

Cavalls i volcans: una combinació explosiva que us farà passar un dia genial pels volcans adormits.

Passejareu pels camins de la zona volcànica de la Garrotxa, tot aprenent sobre el peculiar paisatge que han deixat els antics volcans i les característiques d’aquests simpàtics animals.

Durada de les rutes: entre 15 i 30 minuts

Preu: a partir de 160 euros/persona

Kayak i bicicleta des de Peratallada a Pals

Aquesta experiència consisteix en una escapada de dos nits i tres dies a una casa rural amb esmorzar inclòs.  Sortida ideal per aventurers que els agradi l’esport i l’aventura!

La primera activitat  consisteix en una sortida amb kayak des de Colomers fins a Verges amb un equip de professionals de Kayak del Ter.

És un tram fàcil i molt divertit per fer en grup o família, amb molta vegetació a ambdues ribes del riu. Es poden veure fàcilment ocells, tortugues d’aigua o mamífers, sempre en funció de l’estació.

El descens té una durada aproximada de 2 hores.

Es fa amb kayak de 2 o 3 places ( o 4 persones si hi ha 2 nens petits). Els kayaks són molt estables, però tot i així és normal que us mulleu una mica.

A Verges, una furgoneta us esperarà per tornar-vos a la base de Colomers.

La segona activitat és una ruta amb bicicleta sortint de Peratallada fins a Pals.  Al acostar-se en bicicleta per l’Alt Empordà no només gaudireu de l’esport, sinó també del paisatge únic que ofereix l’entorn de la desembocadura de la Gola del Ter.

Les rutes en bicicleta per la plana de l’Empordà són aptes per a totes les edats, on podreu recórrer amb un mati petits pobles de gran encant com Peratallada o Pals on acabareu el trajecte.

Peratallada és un municipi declarat conjunt històric i artístic, que conté moltes mostres d’arquitectura medieval. El poble conserva el seu antic aspecte feudal, amb carrers estrets i tortuosos, així com un castell fortificat amb una gran Torre, amb les seves muralles i l’església de Sant Esteva.

Pals, un altre poble que compta amb un centre històric medieval en el qual destaca la torre romàntica construïda entre els segles XI i XIII, coneguda com la Torre de les Hores. Cal destacar el mirador de Josep Pla, des d’on podreu veure els camps de l’Empordà i les Illes Medes.

Preu: a partir de 155 euros/persona

Opcional lloguer de transport de tornada de Pals a Peratallada

Menja’t l’Alt Empordà

Aquesta experiència consisteix en una escapada de dos nits i tres dies a una casa rural amb esmorzar inclòs. Esta pensada especialment per a persones que els hi agradi la natura i els productes típics de la zona.

La primera sortida consistirà en un pícnic entre vinyes. Visitareu les vinyes de La Vinyeta.

Fareu  una visita guiada al celler i acabant amb un tastet de copes de vi i un bon assortit d’embotits i formatges al mig de les vinyes, només cal trobar un bon indret, allà on la vista sigui memorable i on l’aire de marinada us acaroni i com un bon vinyater després de la jornada, recuperar forces amb un bon mos.

La següent sortida és una visita educativa a la iogurtera / Granja Sués, amb un tastet dels diferents iogurts elaborats a la mateixa granja.

La Granja Sués és una explotació ramadera, dedicada a l’elaboració artesanal de productes làctics. Treballant per aconseguir un producte de màxima qualitat, 100% natural i de proximitat.

La visita consisteix en una petita presentació de la granja, recorrent les instal·lacions per observar el cicle de les vaques, observant-les i descobrint tot tipus de curiositats.

Aprofitant la visita també podreu donar de menjar als vedells i a les vaques. A continuació visitareu la sala de munyir i els tancs d’emmagatzematge de la llet, visitareu la nau amb tota la maquinària per treballar la terra i obtenir els farratges i cereals necessaris per alimentar les vaques, i acabareu amb una visita a la sala adjunta de l’obrador, on veureu en primera persona els processos per l’elaboració dels seus productes. Un cop acabada la visita podreu provar els diferents productes làctics elaborats a la mateixa granja.

Preu: a partir de 160 euros/persona

MÉS INFORMACIÓ

Escapa't amb els nens!