ENGANXA’T A LA FAMÍLIA INTRÈPIDA

Viu una experiència emocionant!

família intrèpida

Família intrèpida: Gaudiu d’una vivència extraordinària en família on coneixereu els personatges més intrèpids de la nostra història, descobrireu els millors racons de la Costa Brava i Pirineu de Girona, us apassionareu amb la gent del territori i (re)connectareu amb els membres de la vostra família!

Els secrets de l’estany a Banyoles

Del 27 al 29 d’octubre de 2017
Del 10 al 12 de novembre de 2017
Del 1 al 3 de desembre

Família intrèpida! Esteu preparats per endinsar-vos en un món ple de llegendes màgiques? Aquí descobrireu tot el que envolta l’estany de Banyoles des del seu origen i funcionament, passant per les plantesi animals aquàtics. I no us perdeu els secrets que amaga el travertí, la pedra de Banyoles, ni les històries que corren per l’aigua dels recs.

La vida a les muntanyes a Sant Joan de les Abadesses

Del 3 al 5 de novembre de 2017
Del 17 al 19 de novembre de 2017

Traslladat amb la família intrèpida a les muntanyes del Pirineu oriental per conèixer el comte Arnau i les abadesses de Sant Joan. El Pont Vell, el monestir romànic, el Palau de l’Abadia, el Castell de Mataplana són elements que ens transporten a èpoques passades i ens fan entendre el Ripollès com a bressol de Catalunya.

Pirates a la vista

Dies a concretar

Les històries sobre sirenes, animals marins i pirates us captivaran en una proposta per redescobrir la platja! La Mar d’Amunt, com s’anomenen els pobles per sobre el Cap de Creus, us seduirà pel seu paisatge de mar i muntanya amb petites platges plenes de curculles, un cel net gràcies a la tramuntana i un patrimoni molt lligat al mar.

Les Bruixes del Mallol, a la Vall d’en Bas

Primavera 2018

Família intrèpida! Sabíeu que la Vall d’en Bas és una terra molt fèrtil? Aquí descobrireu d’on provenen els aliments i estareu en contacte amb els animals de granja en un entorn natural de gran bellesa. Alhora descobrireu els pobles amb més encant de la Vall, com és Hostalets d’en Bas i Sant Privat d’en Bas.

Tota la informació: www.familiaintrepida.cat

Guardar

Guardar

Guardar

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page