TOT CIRC, AL CIRC A LES FEIXES

Un dia al camp ple de circ i natura

Espectacle amb el pallasso “Tastacirc” i “Taller de Circ” per tota la família!

TOTCIRC és una manera de conèixer el circ i tot el que l’envolta. A través d’espectacles o tallers, grans i petits podran ser els protagonistes i viure una experiència fantàstica.

EL CIRC DE LES FEIXES

Es tracta d’un petit circ permanent muntat en plena natura, on els nens/es poden anar a passar el dia i participar en el “Taller de Circ” convertint-se en els veritables protagonistes, o bé ser espectadors d’un fantàstic “Espectacle de circ”, on es combinen de diferents tècniques de circ amb l’humor característic d’aquestes funcions.

Està muntat al bell mig d’un camp envoltat de marges i feixes típiques de Copons (Alta Anoia).

Un cop a l’esplanada del circ i després d’esmorzar, participareu en un complet taller de circ on vosaltres mateixos sereu els protagonistes.

UN DIA  AL CIRC  A LES FEIXES (Festius en família)

De 10.30 a 11 hores. Arribada al Circ.

D’11 a 11.30 hores. El Circ està muntat en una gran esplanada, quan s’hi arriba es pot fer un cafè o descansar a la zona de pícnic (hi ha un empedrat amb ombra, fonts amb aigua potable, wc).

D’11.30 a 13 hores. Comença el TALLER DE CIRC – espectacle de participació per a tota la família – on el color i el moviment en són els protagonistes.

Es tracta del  muntatge d’un trapezi i d’una maroma, i la col·locació en diferents llocs de la carpa del material de circ, perquè tots els assistents en puguin fer ús a les seves conveniències; per ensenyar i ajudar en els casos que faci falta es disposa de monitors.

Trapezi, maroma, xanques de mà, de peu, hola-hops gegants, rodets d’equilibris, monocicles i rodetes, malabars de tot tipus (diàbolos, bitlles, plats xinesos, pals de l’infern, catifes voladores…), salta-brinques, mini-tramps…

De 13 a 13.20 hores. Una estona per recuperar forces.

De 13.20 a 14 hores. Tornem a entrar a la carpa aquesta vegada a fer d’espectadors, doncs comença l’espectacle TASTACIRC: el pallasso, malabarista, equilibrista, rei de la pista… acompanyat de l’entremaliat  mosso de pista combinaran diferents tècniques circenses amb l’humor característic d’una tarda de circ i la participació directa d’alguns voluntaris del públic.

A les 14 hores. Hora d’anar a dinar.

A les 16.30 hores. El “Circ a les Feixes” tanca les seves portes.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Tot Circ

Ctra. de Copons a Calaf, s/n (08281 COPONS) - Alta Anoia

Comarca:

Anoia
Latitud i Longitud:
41.7320472, 1.5176481
Telèfon:
93 809 00 81
E-mail:
info@totcirc.com
Web:
http://www.totcirc.com/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Com arribar-hi
  • Per l'autovia N-II: Agafar l'Autovia N-II de Martorell a Lleida, direcció Lleida, sortir a la sortida 545 JORBA - PONTS- ANDORRA, a la rotonda agafar la carretera de mà dreta; la C1412 que indica PONTS-ANDORRA, seguir aquesta carretera fins trobar un indicador a mà esquerra del poble de COPONS-VECIANA. Travessar el poble de Copons, quan ja s'acaben les cases agafar la carretera a mà esquerra direcció a VECIANA...
  • Per  l'Eix Transversal C-25: Tant si veniu de Manresa com de Cervera heu de sortir de l'Eix a la sortida de Calaf. Anar direcció Igualada, desprès de passar el poble de Prats de Rei trobareu un indicador de Copons, seguir la carretera fins a trobar un indicador de Veciana, agafar la carretera a mà dreta que va a VECIANA ...Agafeu la 1ª pista que trobeu a mà esquerra, a pocs metres una altra vegada a mà esquerra trobareu una pujada que arriba a l'aparcament del Circ.