ACTIVITATS I TALLERS FAMILIARS A ANÈL·LIDES, SERVEIS AMBIENTALS MARINS

Transmetent la cultura del mar de forma lúdica

Anèl·lides, serveis ambientals marins és una iniciativa d’educació ambiental on el mar és el centre del coneixement i divulgació, i la ciutat de Barcelona, el seu context. Treballen per promoure la conservació i l’ensenyança del medi marí a través del coneixement, la sensibilització, la divulgació, l’educació i el lleure.

A Anèl·lides, serveis ambientals marins, es fa una tasca important d’educació en qüestions ambientals per donar a conèixer el medi marí i potenciar la responsabilitat envers ell, organitzen activitats d’educació en el lleure en el medi ambient i fan tasques de divulgació ambiental, per aconseguir respecte cap al medi marí.

Les activitats familiars d’Anèl·lides

Les activitats que organitzen tenen l’objectiu de promoure la conservació marina i fomentar la cultura i el respecte pel mar.

Descoberta de les dunes

A Viladecans, Gavà, Castelldefels i Prat del Llobregat

Per tal de conèixer i respectar els ecosistemes dunars de les nostres costes, proposen una activitat de descoberta a diverses platges de l’àrea metropolitana de Barcelona, on tota la família pot explorar la biodiversitat present a les dunes i esbrinar en quina situació es troba actualment aquest hàbitat a Catalunya.

Durada: de 2 a 2 hores i 30 minuts

Esnòrquel

Per a infants a partir de 7 anys

Per explorar la riquesa natural de les platges de Barcelona en família, les monitores d’Anèl·lides acompanyen a descobrir les característiques de la biodiversitat present i ensenyen a fer servir el material necessari per dur a terme una pràctica segura d’esnòrquel.

Durada: 2 hores

Nedada cultural

Per a infants a partir de 7 anys

Tot nedant en les aigües obertes expliquen com ha canviat el litoral barceloní i amb l’ajuda de fotografies, exposen diversos fets de rellevància històrica per la ciutat observant-la des del mar. D’una manera lúdica i original transmeten coneixements històrics i culturals units a una pràctica saludable de fer esport en família.

Durada: 2 hores

Els tallers familiars d’Anèl·lides

Investiguem la sorra

Per a infants de 8 a 12 anys

Taller familiar, divertit i amè, que es fa en espais interiors, on a través de l’experimentació es descobreixen les diverses mides i composicions de les sorres presents a les platges de Catalunya.

Durada: 1 hora i 30 minuts

Investiguem l’aigua de mar

Per a infants de 8 a 12 anys

Taller familiar on, a través del mètode científic, es comprenen les variables que condicionen la presència de diferents aigües salesa en el planeta i l’efecte que tenen sobre la Terra i els organismes que en elles hi viuen.

Durada: 2 hores i 30 minuts

El viatge d’en Robert

Per a infants de 3 a 6 anys

Gràcies a la narració d’un conte protagonitzat per un cuc de foc els infants emprenen un llarg viatge per conèixer el fons del mar, els paisatges que s’hi poden trobar i els animals que allà hi viuen.

Durada: 1 hora

Naveguem amb la Lola

Per a infants de 4 a 7 anys

L’obra de teatre representa el viatge en veler de la Lola per visitar els seus avis a Menorca que permet mostrar als infants com es pot fer front a diverses situacions de dificultat amb optimisme, iniciativa i esforç, sense por de mostrar els seus sentiments i emocions.

Durada: 1 hora

Guardar

Guardar

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Mira totes les activitats familiars
Reserva la teva activitat
reserves@anellides.com