LA CIUTAT DELS SOMNIS A BARCELONA

Un referent lúdic de les festes de Nadal

Del 27 al 30 de desembre de 2017
Al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

El Festival de la Infància canvia el seu nom a La Ciutat dels somnis. Però no només canvia el seu nom! Aquest any s’incorporen noves propostes i activitats i moltes sorpreses.

la ciutat del somnis

El festival aposta per apropar el món dels oficis i les professions als nens i les nenes d’entre 4 i 12 anys a través d’un centenar d’activitats lúdiques, educatives i inclusives. Així, els infants podran jugar a ser cuiner, mecànica, informàtica, químic o actor, entre molts altres oficis, tot descobrint les tasques i les competències que es posen en joc en cadascun d’ells.

A La Ciutat dels Somnis hi seran presents dotze sectors representats per edificis que conformaran la trama de la ciutat i al seu interior es duran a terme diverses activitats lúdiques vinculades a un àmbit professional. Es viuran experiències al voltant de l’automoció, el packaging, la restauració, l’hosteleria, la construcció, l’alimentació i la gastronomia, la sanitat i la salut , la tecnologia i la innovació, les disciplines artístiques, la química, la ciutadania, la sostenibilitat i el medi ambient.
També hi haurà una “plaça de la vila”, en la que es duran a terme activitats relacionades amb les professions que es dediquen a l’atenció a les persones.
D’aquesta manera, el fil conductor de la visita serà la ciutat, com a contenidor natural de tots els sectors i de totes les professions. Aquesta, comptarà amb una plaça on s’hi faran actuacions i espectacles pels més petits, un parc en l’espai central on es desenvoluparan activitats de sostenibilitat i medi ambient, i als seu carrers també s’hi podran trobar un mercat, un hospital, un hotel, una llibreria, un poliesportiu, un parc tecnològic i un laboratori, entre d’altres espais plens d’activitats destinades als nens i nenes i a les seves famílies.
En definitiva es tracta d’un conjunt activitats lúdiques i d’oci enfocades a fomentar la formació i els valors de civisme i respecte dels infants.

Compra les entrades AQUÍ

  • Si t’interessen més activitats per sortir amb nens a Barcelona, no et perdis la selecció que t’hem preparat a Sortir amb nens. Trobaràs els millors plans a Barcelona amb nens AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Barcelona amb nens

la ciutat dels somnis

Lloc

Fira de Barcelona
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, (08004 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3741720, 2.1490660
Web:
http://www.laciutatdelssomnis.com/ca/home?#

Més informació

Compra les entrades AQUÍ