LA CIUTAT DELS SOMNIS A BARCELONA

Un referent lúdic de les festes de Nadal

  • Del 27 al 30 de desembre de 2018, de 10 a 19 hores
  • Dilluns 31 de desembre, tancarà a les 16 hores
Recinte Montjuïc,  Palaus 1, 2 i Plaça de l’Univers

5 dies de Nadal per jugar, divertir-te, aprendre i descobrir què t’agradaria ser quan siguis gran.

Durant les vacances de Nadal, Fira de Barcelona construirà al recinte de Montjuïc la segona edició de La ciutat dels somnis una urbs imaginària perquè els més petits descobreixin jugant què els agradaria ser de grans i on la diversió per a tota la família està assegurada.

L’esdeveniment amplia un dia la seva durada i comptarà amb més espai i activitats.


PUBLICITATAquest saló, que l’any passat va prendre el relleu del Festival de la Infància, proposa múltiples activitats lúdiques, esportives i culturals per a nens i nenes de 4 a 12 anys juntament amb els seus acompanyants.
Les propostes –basades en explorar el món de les professions–, passen per jugar a ser bomber, veterinari, futbolista, mèdica, professor, tècnic de laboratori, missatger, arquitecta, cambrer, periodista … i, així, fins a més d’un centenar de oficis cada dia.
La ciutat dels somnis recrearà diversos espais, indústries, comerços i equipaments urbans: des d’un aeroport a un hospital, passant per l’escola, el parc, el pavelló esportiu, un hotel, la plaça, el mercat, el taller mecànic, un laboratori o l’Ajuntament, entre molts altres.
En aquests àmbits es desenvoluparan les diferents activitats adaptades per a diferents franges d’edat i en què estaran representades les diferents professions. Hi haurà experimentació, acció, esport, tallers, manualitats, joc simbòlic, gimcanes familiars, a més de música, espectacles i animació.

Així mateix, La ciutat dels somnis comptarà amb més zones de pícnic i restauració, així com una sala de lactància i àrea per a nadons per tal de fer més còmoda la seva estada a les famílies que vinguin a passar algun d’aquests dies de les vacances nadalenques al recinte de Montjuïc.
La La ciutat dels somnis, organitzat per Fira de Barcelona, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a més de la col·laboració de més de 40 entitats i empreses.
Preu: 6 euros

Compra les entrades AQUÍ


PUBLICITAT 

MÉS INFORMACIÓ

Barcelona amb nens

la ciutat dels somnis

Lloc

Fira de Barcelona
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, (08004 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3741720, 2.1490660
Web:
http://bit.ly/2Gb8Pp4?#

Més informació

Compra les entrades