LA CIUTAT DELS SOMNIS A BARCELONA

Un referent lúdic de les festes de Nadal

Del 27 al 30 de desembre de 2017
Al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

El Festival de la Infància canvia el seu nom a La Ciutat dels somnis. Però no només canvia el seu nom! Aquest any s’incorporen noves propostes i activitats i moltes sorpreses.

la ciutat del somnis

El festival aposta per apropar el món dels oficis i les professions als nens i les nenes d’entre 4 i 12 anys a través d’un centenar d’activitats lúdiques, educatives i inclusives. Així, els infants podran jugar a ser cuiner, mecànica, informàtica, químic o actor, entre molts altres oficis, tot descobrint les tasques i les competències que es posen en joc en cadascun d’ells.

A La Ciutat dels Somnis hi seran presents dotze sectors representats per edificis que conformaran la trama de la ciutat i al seu interior es duran a terme diverses activitats lúdiques vinculades a un àmbit professional. Es viuran experiències al voltant de l’automoció, el packaging, la restauració, l’hosteleria, la construcció, l’alimentació i la gastronomia, la sanitat i la salut , la tecnologia i la innovació, les disciplines artístiques, la química, la ciutadania, la sostenibilitat i el medi ambient.
També hi haurà una “plaça de la vila”, en la que es duran a terme activitats relacionades amb les professions que es dediquen a l’atenció a les persones.
D’aquesta manera, el fil conductor de la visita serà la ciutat, com a contenidor natural de tots els sectors i de totes les professions. Aquesta, comptarà amb una plaça on s’hi faran actuacions i espectacles pels més petits, un parc en l’espai central on es desenvoluparan activitats de sostenibilitat i medi ambient, i als seu carrers també s’hi podran trobar un mercat, un hospital, un hotel, una llibreria, un poliesportiu, un parc tecnològic i un laboratori, entre d’altres espais plens d’activitats destinades als nens i nenes i a les seves famílies.
En definitiva es tracta d’un conjunt activitats lúdiques i d’oci enfocades a fomentar la formació i els valors de civisme i respecte dels infants.

Compra les entrades AQUÍ

  • Si t’interessen més activitats per sortir amb nens a Barcelona, no et perdis la selecció que t’hem preparat a Sortir amb nens. Trobaràs els millors plans a Barcelona amb nens AQUÍ
T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Barcelona amb nens

la ciutat dels somnis

Lloc

Fira de Barcelona
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n, (08004 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3741720, 2.1490660
Web:
http://www.laciutatdelssomnis.com/ca/home?#

Més informació

Compra les entrades AQUÍ