FESTIVAL DE LLEGENDES DE CATALUNYA

Sant Martí de Tous es converteix en la Capital de les Llegendes de Catalunya

Dies 30 de juny i 1 de juliol de 2018

El Festival de Llegendes de Catalunya vol recuperar, potenciar i donar a conèixer històries i llegendes dels Països Catalans.

festival de llegendes de catalunya

El Festival de Llegendes de Catalunya és un Festival únic a les nostres terres  amb espectacles i activitats per a totes les edats. Propostes d’estil més clàssic a cau d’orella però també propostes a mida i contemporànies.

festival de llegendes de catalunya

Aquest esdeveniment reuneix durant tot un cap de setmana a Sant Martí de Tous la presència de més de 3.000 persones i l’activitat principal és l’Apagada de Misteri que es fa al pati interior del castell de Sant Martí de Tous, gràcies a Espai Gastronomia que va rehabilitar l’espai per a celebracions i esdeveniments.

festival de llegendes de catalunya

El poble apaga l’enllumenat públic, durant la nit del dissabte dia 30 de juny, i il·lumina tot el casc antic amb més de 6.000 espelmes que marquen un recorregut de llegendes misterioses que culminen amb una última llegenda que enguany interpreta l’actriu catalana Àurea Màrquez (una de les protagonistes de la sèrie de TV3, “Com si fos ahir”).

Aquest any el FesLleCat, un cop més, compta amb la participació d’altres persones conegudes com és el cas de l’escriptora i periodista Empar Moliner, que explicarà la seva particular versió d’algunes llegendes catalanes tot relacionant-les amb tres vins diferents.

festival de llegendes de catalunya

Els Racons de Llegenda són també un dels actes centrals del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble on es podran escoltar les llegendes de diverses localitats catalanes com Vilabella i Farena (Tarragona), Alcoi i Benaixama (Països Catalans), Monells (Girona), les Garrigues (Lleida), de Barcelona i de Sant Martí de Tous.    

Mira totes les activitats

Presentant el carnet del Super3 al punt d’informació t’emportaràs un obsequi del FesLleCat i Caprabo

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-06-2018
data fi
01-07-2018

Lloc

Sant Martí de Tous (Anoia)

Comarca:

Anoia
Latitud i Longitud:
41.561588, 1.491824
Web:
http://www.festivaldellegendesdecatalunya.cat/?#

Més informació

festival de llegendes de catalunya

Com arribar-hi

  • Des de Barcelona:

Per la autovia A-2, sortida 550. Cal agafar la sortida de Jorba - Sant Genís. Trobes una rotonda, agafes la sortida cap a l'esquerra (creuant l'autovia). Vas a parar a una segona rotonda, on cal agafar la tercera sortida, dirrecció a Sant Martí de Tous. Cal anar recte fins la tercera rotonda i prendre la direcció a Sant Martí de Tous.

  • Des de Lleida:

Per la autovia A-2, sortida 550. Cal agafar la sortida de Jorba - Sant Genís. Vas a parar a una segona rotonda, on cal agafar la tercera sortida, dirrecció a Sant Martí de Tous. Cal anar recte fins la tercera rotonda i prendre la direcció a Sant Martí de Tous.

  • Amb autobusos
Hispano Igualadina (Telf. 93 804 44 51), amb la línia Igualada - Santa Coloma de Queralt i la línia d'Igualada - Tarragona (www.hispanoigualadina.net)