EXPOSICIÓ COLORS A SANT BOI DE LLOBREGAT

Art i diversió per als més menuts

Fins al 28 de juliol de 2018

Colors és una exposició familiar que ens parla del color artístic, científic, sociològic i emocional, plena d’activitats on poden tocar el color, escoltar-lo, travessar-lo, moldejar-lo, trepitjar-lo, construir-lo… i fins i tot menjar-lo!

colors

Una experiència en colors, vital, didàctica i lúdica dissenyada expressament per a nenes i nens.

Mira totes les activitats programades! Us podeu apuntar per agafar les invitacions (places limitades) AQUÍ

El CCCA, el centre dels petits artistes

El Centre d’Art Can Castells (CCCA) vol convertir-se en un centre artístic de referència adreçat als més petits, amb propostes expositives didàctiques, interactives i divertides. L’exposició Colors és doncs un projecte pilot ple d’il·lusió que ha d’ajudar a aconseguir aquest objectiu.

Al CCCA exposem obra feta per nenes i nens, amb tallers realitzats al mateix centre o a col·legis que col·laboren en les exposicions. Acompanyem aquestes obres amb peces de creadors locals o del fons del Centre (amb reconeguts artistes internacionals com Miró, Chillida, Tàpies, Guinovart o Plensa), per a crear un diàleg intergeneracional didàctic i enriquidor. Instal·lacions interactives, jocs didàctics i activitats paral·leles dissenyades específicament per a l’exposició completen la proposta.

El CCCA és també un centre d’art de proximitat que a través de l’art comunitari, treballa amb diferents agents i col·lectius de la ciutat, com ara el Parc Sanitari Sant Joan de Déu o la Llar d’avis Sant Josep. El CCCA vol així fomentar la diversitat social, trencar estigmes socials i acostar l’art contemporani a tots els sectors de la ciutat.

Instal·lacions interactives, jocs didàctics i activitats paral·leles dissenyades específicament per a l’exposició completen la proposta.

MÉS INFORMACIÓ

Art per a infants!

data fi
28-07-2018

Lloc

CCCA Can Castells Centre d'Art  
Carrer de Lluís Castells, 16 (08830 Sant Boi de Llobregat - Barcelona)

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.346557, 2.038213
Telèfon:
936 61 46 46
E-mail:
cancastellscentredart@gmail.com
Web:
http://www.cccasantboi.cat/?#

Més informació

Mira totes les activitats programades! Us podeu apuntar per agafar les invitacions (places limitades) AQUÍ

Com arribar-hi?

El CCCA Centre d'art Can Castells està ubicat en una casa noucentista del s. XIX, de planta quadrada, dos pisos i terrat amb torratxa, un jardí amb dues galeries laterals porticades i un gran pati separat amb balustres de terracota.Es troba a Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat.
  • A 15 minuts de Barcelona en FGC, i amb varies connexions de busos des de Pl. Espanya.
  • Comunicació amb la resta del Baix Llobregat i l'Anoia amb els FGC i altres línies de busos comarcals.
  • També es pot arribar en cotxe i hi ha un parking gratuït a la mateixa estació de FGC, a 5 minuts a peu del Centre.