DIA MINIMÚSICA AL POBLE ESPANYOL

Música i activitats per a tota la família

Dissabte 21 d’abril de 2018 d’11 a 18.30 hores

Un dia pensat per introduir els nens i nenes a l’apassionant món de la música i gaudir d’experiències inoblidables en família.


La gran protagonista de l’esdeveniment és sens dubte la música; música de diferents estils i formats per acostar els nens a les seves primeres experiències del directe. Els diversos escenaris acolliran les actuacions d’artistes de la talla dels Brodas Bros, The Pinker Tones, Joan Colomo & la Radiofórmula, Enric Montefusco, La iaia, Anímic, Marion Harper, DJ Coco o Siamiss DJs, entre molts d’altres.

La proposta es completa amb un munt d’activitats com la catifa disco gegant de Guillamino, l’espectacle d’humor itinerant “El Cartero” o el karaoke de mares.

A més, els nens podran jugar, experimentar i endinsar-se al món de la música amb els tallers de stencils pop, d’instruments de cartró, al Contaroc, als amplificadors gegants i fins i tot compondre cançons fàcilment amb l’aplicació Toc and Roll.

Els més petits podran campar al seu aire a l’espai micro per a nadons de 0 a 3 anys, on hi haurà una zona de joc lliure, activitats musicals, creatives, sensorials, de contes o de ioga. Els pares també hi trobaran totes les facilitats necessàries com ara canviadors, zona de lactància, etc.

Per recuperar forces i viure al màxim aquest festival de més de 7 hores de música i activitats, nombrosos food trucks oferiran diverses propostes gastronòmiques per fer contentes totes les panxes.

No us perdeu aquest festival de música per a famílies a Barcelona!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble espanyol!

data inici
21-04-2018

Lloc

Poble Espanyol
Av Francesc Ferrer i Guardia, 13, 08038 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.368809, 2.148273
Web:
http://eldiaminimusica.com/barcelona/?#

Més informació

Preus

  • Menors de 3 anys: 5€
  • Entrada general (a partir de 3 anys): 18€
  • Abonament 2 persones (a partir de 3 anys) : 34€ - Només venda anticipada -
  • Abonament 3 persones (a partir de 3 anys) : 48€ - Només venda anticipada -
  • Abonament 4 persones (a partir de 3 anys) : 60€ - Només venda anticipada -
Les entrades generals del Poble Espanyol no permeten l'accés a aquest esdeveniment