CASES DE COLÒNIES EIX ESTELS

Cases de colònies Eix Estels per gaudir amb família i amics

Aprofiteu els caps de setmana, els ponts o les vacances per gaudir de cases de colònies de qualitat en un entorn natural i fent atractives activitats pensades per totes les edats.

Son especialistes en lleure educatiu i compten amb més de 25 anys d’experiència.

Per fer escapades i vacances familiar amb nens, consulta totes les propostes especiales.

Cau de Bruixes. Més informació ➡ AQUÍ

  • Dies 8 i 9 de febrer. Grups a partir de 7 places.
  • A la Casa de Colònies Can Llobera
  • A la Casa de colònies Mas Banyeres

Fes sortir la bruixa i bruixot que porteu dins coincident amb la nit més esotèrica de la Catalunya Central, la nit del Cau de les bruixes de Centelles.

Vine a celebrar el Cau de les Bruixes i Bruixots amb un programa d’activitats molt especials de matí, tarda i vespres per nens/es, per adults i conjuntes. Combinat d’activitats d’aventura amb activitats de muntanya, dinàmiques i jocs.  Animacions als vespres, discoteca familiar, etc.

Què inclou el programa Cau de les Bruixes

– Activitats de matí, tarda i vespre. Per nens i adults.

– Habitacions privades per a cada grup.

– Menú Self-Service elaborat a la mateixa instal·lació.

– Llençol de sota i de sobre, coixinera i coixí.

– Tots els àpats inclosos. Berenar pels nens/es inclòs.

Festa de Carnaval. Més informació ➡ AQUÍ

  • Dies 15 i 16 i 22 i 23 de febrer de 2020
  • Grups a partir de 7 places.
  • A la Casa de colònies Can Miqueló
  • A la Casa de colònies Mas Banyeres

Rua de carnaval, concurs de disfresses, discoteca familiar i molt més. Us animeu?
Un cap de setmana “non-stop” amb activitats per nens/es, adults i conjuntes.

Totes les activitats i ambientacions estaran relacionades amb el carnaval i, per tant, no podran faltar els concursos de disfresses, la discoteca familiar ni la gran rebuda al carnaval. Les activitats seran de matí, tarda i vespre. Un cop realitzada la reserva us enviarem el pla d’activitats.

  • Caps de setmana. Més informació AQUÍ
  • Setmana Santa. Més informació ➡ AQUÍ

Al web www.eixestels.com podràs consultar la informació completa de totes les propostes de turisme familiar, singles amb fills, colònies d’estiu i el detall de les seves cases de colònies. I si prefereixes mirar les xarxes socials, podràs seguir totes les seves novetats!

A Eix Estels tenim la solució perfecte per organitzar una escapada o vacances quan es tracta de diverses persones que inclouen adults i nens de diferents edats. No sempre és fàcil viatjar amb una família nombrosa, o amb la colla d’amistats… o els dos alhora!

La capacitat que ofereixen les seves cases de colònies ubicades a Catalunya permet que no hi hagi problema, tenint habitacions amb grans capacitats però alhora mantenint la privacitat de no compartir habitacions amb altres grups. Això sí, per realitzar el complet programa d’activitats que preparen per adults i nens, és ideal trobar-se amb altres famílies, sempre surten noves amistats!

Les activitats es realitzen cada dia i estan dirigides per monitors professionals, de manera que els nens poden anar sols a realitzar-les mentre els pares fan d’altres al mateix recinte de les cases.


Entre les activitats s’inclouen circuits d’aventura, visita a la granja pròpia, tallers de circ en una autèntica carpa, ioga, activitats aquàtiques a la piscina, creació de treballs manuals, activitats cooperatives… Opcions per tothom!

Com punt extra, totes les cases tenen cuina pròpia per assegurar un menjar de qualitat, proximitat i adaptat a necessitats alimentàries, una tranquil·litat extra sobretot quan es viatja amb nens/es.

Tot l’equip d’Eix Estels i, en especial, el seu fantàstic equip de monitors/es, faran que la vostra estada sigui inoblidable. De fet, que siguin un referent en l’organització de colònies d’estiu ja fa més de 25 anys, ja diu molt a favor seu, els pares no confien els seus fills a qualsevol!

 MÉS INFORMACIÓ

Cases de colònies

data inici
08-02-2020
data fi
09-02-2020

Lloc

Eix Estels