VINE A ANDORRA PER NADAL AMB ELS NENS

Andorra, la capital de les il·lusions

Fins al 7 de gener de 2018

Viu moments inoblidables a Andorra aquest Nadal amb els nens. Hi ha molts racons ambientats, moltes activitats programades: mercat de Nadal, tió gegant, tobogan, pista de gel, espectacles, tallers, i molta il·lusió per viure!

La festa d’inauguració es farà dissabte 25 de novembre a les 18h amb un espectacle itinerant únic i sorprenent ‘Fiers à Cheval’ a càrrec de Compaigne des Quidams. Una actuació que recorrerà l’avinguda Meritxell fins arribar al Poblet de Nadal situat a la plaça del Poble. La vetllada finalitzarà amb una actuació dels Petits Cantors i un castell de focs!

La màgia, les emocions, el Nadal, es poden viure a diferents espais d’Andorra.

A la plaça del poble:

  • Mercat de Nadal

25 casetes de fusta amb articles nadalencs,  artesanals i de proximitat.

Obert tots els dies des del 25 de novembre fins al 24 de desembre. De dilluns a divendres obert de 17.30 a 20 hores, dissabtes i festius obert d’11 a 21 hores i diumenges obert d’11 a 19 hores.

Activitats especials

Del 7 al 10 de desembre, d’11 a 20 hores, els rens i dromedaris reials estaran esperant-vos per l’avinguda Meritxell. Veniu a visitar-los i podreu fer-vos una fotografia amb ells.

Diumenge 24 de desembre, visita del Pare Noel a les 18 hores a la plaça del Poble.

  • Carpa d’activitats

Mercat d’art. Espai únic d’exposició i venda d’obres d’art i tallers artístics i creatius per a nens. Gratuït.

  • Tobogan gegant!

35 metres de màgia per lliscar construït amb gel sintètic.  Els Menairons de Meners utilitzaran la seva màgia perquè nens i nenes puguin gaudir-lo sense passar fred.

A la Plaça Guillemó:

  • Tió Gegant

Vine a cagar el tió del 20 al 24 de desembre, de 17.30 a 19.30 h.

  • Pista de patinatge

Una pista de 200 metres. Oberta tots els dies des del 25 de novembre fins al 5 de gener. De dilluns a divendres de 17.30 a 20 hores, dissabtes i festius d’11 a 21 hores i diumenges obert d’11 a 19 hores.

  • Activitats, maxijocs, jocs de fusta, tallers, contes i berenar.

A l’Avinguda Meritxell:

A l’Avinguda Meritxell hi trobaràs l’arbre dels desitjos, la caseta de Arendelle, una acollidora cabana de fusta plena de sorpreses on podràs fer tallers, i s’han programat diferents espectacles i animacios.

L’oficina màgica

Una parada obligatòria aquestes festes és l’Oficina Màgica de Correus, on tots els infants arribats d’arreu del món podran lliurar les cartes al Pare Noel i a Ses Majestats dels Reis d’Orient. Els Menairons Reials els rebran amb els braços ben oberts.

L’Oficina Màgica estarà oberta des del 6 de desembre fins al 5 de gener, de les 17.30 a les 19.30 hores, a l’avinguda Meritxell número 26.

Descarrega’t tot el programa-nadal-andorra-la-vella

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Andorra

Lloc

Andorra la Vella

Més informació

Descarrega't el programa-nadal-andorra-la-vella