VISITA FAMILIAR A L’ECOGRANJA SALGOT

TEMPORALMENT NO ES FAN VISITES FAMILIARS

Ecogranja Salgot: una experiència pedagògica familiar!

Una granja ecosostenible al cor del Montseny!

Cada setmana, Salgot obre les portes de la seva Ecogranja de la Finca Saüc i ofereix una visita comentada per donar a conèixer com viuen i es crien els porcs en un entorn natural i sostenible.

ecogranja salgot

A Aiguafreda (Vallès orientall), al peu del Parc Natural del Montseny, i a mitja hora de Barcelona, s’hi ubica l’Ecogranja de Recerca Salgot, un espai ecosostenible dotat d’un centre d’I+D on viu una població de porcs en unes condicions favorables perquè creixin d’una manera més natural i saludable.

ecogranja salgot

Les instal·lacions estan pensades perquè totes les àrees aprofitin la llum solar i perquè tots els animals tinguin espai a l’aire lliure per esplaiar-se i desenvolupar les seves conductes naturals. A més, disposen de calefacció per quan fa fred, de palla fresca cada dia i s’alimenten de pinso a base d’ordi, blat, pèsols i oli d’oliva ecològics. L’electricitat s’obté de plaques solars i calderes de biomasa.

ecogranja salgot

Amb el guiatge d’algun membre de la família Salgot, els visitants podran fer un recorregut per les diferents naus, adaptades a les necessitats dels seus habitants, que poden ser femelles gestants, garrinades en lactació o garrins petits.

ecogranja salgot

Podran presenciar com se socialitzen, juguen o desenvolupen el seu instint maternal, gràcies al generós espai de què disposen, tant a l’interior de les corts com en els patis adjacents. A més, coneixeran com funciona una instal·lació ecosostenible i respectuosa amb el medi ambient i amb el benestar dels animals. La visita dura una hora i quart, els nens poden donar de menjar els porcs i inclou una degustació de productes ecològics i una botiga.

ecogranja salgot

 

Durant la visita s’explica com són i com viuen els animals de granja ecològica. Es fa una passejada per tots els espais de l’ecogranja per veure les diferents fases de la vida del bestiar, i es fa una degustació d’embotits ecològics.

 

Una iniciativa fruit del compromís social i mediambiental

El projecte d’ecogranja s’inscriu en l’orientació vers la qualitat i la innovació que sempre ha caracteritzat l’empresa i que els ha portat a fer una aposta ferma per la sostenibilitat i el compromís social i mediambiental. Amb aquesta inicitiva Salgot ofereix als visitants una experiència pedagògica i d’emprenedoria ecosostenible capdavantera a Catalunya.

ecogranja salgot

  ➡  Cal reservar prèviament AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

lloc

Ecogranja Salgot
Plaça Major, 14 (08591 Aiguafreda - Barcelona)

Comarca:

Vallès Oriental
Telèfon:
938 515 158
E-mail:
visites@salgot.com
Web:
http://salgot.lavola.net/ca/inicio

Més informació

Visita la granja

Per visitar l'Ecogranja Salgot es necessita reservar prèviament a través del web http://salgot.lavola.net/ca/inicio
  • Preu: 10 € adults
  • Gratuït els menors de 9 anys
Si els visitants volen aprofitar per fer rutes al Montseny, poden entrar al web de turisme Montseny AQUÍ A més, l’ecogranja està adherida a la carta europea de turisme sostenible.

Informació Covid-19

L'ecogranja Salgot ha adoptat les mesures de seguretat i prevenció oportunes i aplica els protocols específics per a que puguis gaudir de la visita amb la màxima protecció.
  • És obligatori l’ús de la mascareta.