TOT CIRC AL CIRC A LES FEIXES

Un dia al camp ple de circ i natura

TOTCIRC és una manera de conèixer el circ i tot el que l’envolta. A través d’espectacles o tallers, grans i petits podran ser els protagonistes i viure una experiència fantàstica.

EL CIRC DE LES FEIXES

Es tracta d’un petit circ permanent muntat en plena natura, on els nens/es poden anar a passar el dia i participar en el “Taller de Circ” convertint-se en els veritables protagonistes, o bé ser espectadors d’un fantàstic “Espectacle de circ”, on es combinen de diferents tècniques de circ amb l’humor característic d’aquestes funcions.


PUBLICITATEstà muntat al bell mig d’un camp envoltat de marges i feixes típiques de Copons (Alta Anoia).

Un cop a l’esplanada del circ i després d’esmorzar, participareu en un complet taller de circ on vosaltres mateixos sereu els protagonistes.

UN DIA  AL CIRC  A LES FEIXES (Festius en família)

Dies a concretar

De 10.30 a 11 hores. Arribada al Circ.

11,15 h.   Espectacle amb el pallasso “Tastacirc”.
Divertit espectacle de circ i pallasso amb participació del públic i numeros d’humor.

12,45 h. Taller de circ
Podreu participar en un complet taller de circ on vosaltres mateixos sereu els únics protagonistes: Trapezi, maroma d’equilibris, xanques de mà i de peu, hola-hops gegants, rodets d’equilibri, monocicles i rodetes, saltabrinques, minitramps i malabars de tot tipus (diàbolos, bitlles, plats xinesos, pals de l’infern, catifes voladores…).

tot circ

Els més petits podran gaudir de les caravanes de maquillatge, de camerino, instruments musicals…

Preu: 10 eurosMÉS INFORMACIÓ

Tot Circ

lloc

Circ a les Feixes
Ctra. de Copons a Calaf, s/n (08281 COPONS) - Alta Anoia

Comarca:

Anoia
Latitud i Longitud:
41.7320472, 1.5176481
Telèfon:
93 809 00 81
E-mail:
info@totcirc.com
Web:
http://www.totcirc.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
  • Per l'autovia N-II: Agafar l'Autovia N-II de Martorell a Lleida, direcció Lleida, sortir a la sortida 545 JORBA - PONTS- ANDORRA, a la rotonda agafar la carretera de mà dreta; la C1412 que indica PONTS-ANDORRA, seguir aquesta carretera fins trobar un indicador a mà esquerra del poble de COPONS-VECIANA. Travessar el poble de Copons, quan ja s'acaben les cases agafar la carretera a mà esquerra direcció a VECIANA...
  • Per  l'Eix Transversal C-25: Tant si veniu de Manresa com de Cervera heu de sortir de l'Eix a la sortida de Calaf. Anar direcció Igualada, desprès de passar el poble de Prats de Rei trobareu un indicador de Copons, seguir la carretera fins a trobar un indicador de Veciana, agafar la carretera a mà dreta que va a VECIANA ...Agafeu la 1ª pista que trobeu a mà esquerra, a pocs metres una altra vegada a mà esquerra trobareu una pujada que arriba a l'aparcament del Circ.