PASSEJADES LITERÀRIES PER A FAMÍLIES A BARCELONA – GREC A PEU 2020

Viu el Grec en Obert en família aquest estiu

El Grec acull 108 propostes fins a finals d’estiu entre les seves 3 seccions: 48 al Grec Festival; 24 al De Grec a Grec i 36 a Grec en Obert.

  • El Grec Festival tindrà lloc durant el mes de juliol i concentrarà el gruix de la seva activitat als teatres de Montjuïc.
  • De Grec a Grec,  s’iniciarà el mes de setembre i mantindrà viu l’esperit del Grec a diferents teatres i festivals, amb propostes que han estat ajornades i es reprogramaran durant la temporada 2020-2021.
  • El Grec en Obert, comença al juliol  però es perllonga en el temps , i serà un recull d’activitats pensades per ser representades en format digital. Aplegarà propostes en diferents formats, des de retransmissions en directe dels espectacles del Grec Festival a través de les xarxes o per ràdio o televisió a propostes creades expressament per ser emeses en línia, podcasts radiofònics, passejades per la ciutat, converses, lectures dramatitzades, etc. Dins del Grec en Obert trobem el Grec a Peu, on trobarem Passejades amb suport de podcasts o espectacles convertits en passeig alguns d’ells organitzats per Casa Amèrica Catalunya o d’altres en format familiar.

Informació Covid-19

En aquesta 44 edició el Grec vol fer un homenatge al personal sanitari i als treballadors i treballadores d’àmbits essencials que ha lluitat en primera línia durant la pandèmia de la Covid-19.
El Grec Festival de Barcelona incorpora enguany un estricte protocol de seguretat i prevenció amb motiu de la covid que afecta tant la logística d’accés als espais com el públic, el personal tècnic i els artistes, que hauran d’adoptar mesures individuals de protecció.

Mira totes les activitats i propostes que t’ofereix el Grec ➡ AQUÏ

.

.

Passejades literàries en família pels carrers i places de Ciutat Vella i el parc de Montjuïc

 

Descobreix amb els nens i nens una manera diferent de passejar per Barcelona, escoltant dues narradores que ens explicaran relats, rondalles, llegendes i xafarderies. Aquesta activitat s’enmarca dins el grec en Obert- Grec a Peu: la secció del festival que aposta per nous formats i espais de Barcelona.

Escolteu-les en línia mentre feu la passejada i descobrireu una manera de llegir la ciutat amb els peus.

Les narradores Roser Ros i Jordina Biosca seran les encarregades de posar veu a dues passejades que combinen la descoberta urbana i la literària: una recorre Ciutat Vella evocant les nombroses narracions recollides pel folklorista Joan Amades, i l’altra ens parla de Montjuïc fixant-nos en els espais verds i escultòrics repartits per la muntanya. Tots dos circuits estan pensats per fer-los en família i es poden seguir partint de qualsevol dels punts dels itineraris.

Passejades literàries per a famílies a Barcelona

 Com funciona?

🔎  Connecteu-vos a la web www.tantagora.net escolliu itinerari (hi ha dos itineraris) i, quan arribeu a cada punt, podreu escoltar les peces literàries que us han preparat. Cada itinerari té 8 parades on podreu escoltar, a través del mòbil, un conte, llegenda o xafarderia. L’acivitat és gratuïta. Sortir a descobrir Ciutat vella i el PArc de Montjuïc i gaudiu en família de les passejades literàries!

 

Passejada per Ciutat Vella per a infants a partir de 9 anys

  • Fins al 31 d’agost de 2020
  • Carrers i places de Ciutat Vella

El folklorista Joan Amades va recollir una sèrie de tradicions, contes, rondalles i literatura popular que mostren la cara més divertida i castissa de la ciutat. Aquesta passejada us condueix per diversos espais de Ciutat Vella tot seguint el rastre de les xafarderies o històries recollides per Amades en un corpus de gran valor literari i etnològic. És un itinerari farcit de llegendes de sants i santes, herois i campanes. Gaudiu de la passejada en família! No us en penedireu!

Idioma: català

 ➡  Més informació sobre les passejades literàries en família AQUÍ

 

Passejada per Montjuïc per a tota la família

  • Fins al 31 d’agost de 2020
  • Parc de Montjuïc

Aquest itinerari us convida a conèixer els jardins de Laribal, fent referència a les antigues pedreres de la muntanya i a les barraques que en altre temps s’hi van edificar. El recorregut segueix jardins avall, entre l’aigua (la cascada, les fonts, els llacs), el verd de la natura (arbres, flors, matolls) i les bestioles que s’hi apleguen, amb una picada d’ull a la mitologia grega, propiciada per la proximitat del Teatre Grec.

Passejades literàries per a famílies a Barcelona

Idioma: català

 ➡  Més informació sobre les passejades literàries en família AQUÍ

.


MÉS INFORMACIÓ

Més informació