LES MILLORS DESTINACIONS DE PLATJA EN FAMÍLIA DURANT TOT L’ANY

Destinacions de platja en família durant tot l’any

A la platja s’hi pot anar durant tot l’any! De fet, la tardor i l’hivern són els millors mesos per visitar les destinacions de platja en família. Més tranquil·litat, més calma, millors paisatges i un munt d’experiències per descobrir i fer amb els més petits! De les 19 destinacions que porten la marca de Platja en família, 16 d’elles tenen allotjaments adaptats per a les famílies oberts durant tot l’any i s’ubiquen a la Costa Daurada, la Costa Brava i la Costa de Barcelona.

 

 

La marca de Platja en Família

I què és això de la marca de Platja en Família? Us preguntareu. Doncs bé, aquesta va ser creada per l’Agència Catalana de Turisme dins del seu programa Vacances en Família per agrupar les millors destinacions per anar amb els nens i nenes.

Tots aquests pobles costaners que hi formen part és perquè estan certificats per l’ACT com a destinacions familiars i compleixen els valors del turisme familiar; convivència, educació, seguretat, diversió, diversitat, qualitat, salut, innovació i sostenibilitat. És a dir, destinacions completament segures i perfectes per viure escapades úniques en família!

Destinacions de platja en família

 

Destinacions de platja a la Costa Brava

Les destinacions de Platja en Família amb allotjaments certificats oberts a la tardor i a l’hivern a la Costa Brava són Blanes, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Calonge i Sant Antoni,  Torroella de Montgrí i L’Estartit.

Allà podem gaudir de platges amb una bona temperatura gairebé durant tot l’any. No per banyar-nos, és clar! Però si per visitar tota la zona, fer rutes i excursions o fins i tot navegar amb vaixell per les costes de Blanes, on també podrem participar en jocs de pistes en família.

La Costa Brava és, a més a més, plena de camins de ronda! Sempre és una bona idea fer-ne un, i més sense patir les altes temperatures de l’estiu.

Destinacions de platja en família

 

Si no ens ve de gust caminar, també podem fer volar estels o fer rutes en bicicleta! A tota la costa de Roses i voltants hi ha moltes rutes per poder anar en bici amb els més petits fins al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. I parlant de parcs naturals… També podem donar un tomb pel Parc Natural del Montgrí, a l’Estartit, on trobem un bon grapat d’activitats familiars gratuïtes.

I pels amants dels “escape room”, al castell de la Trinitat de Roses es realitza un joc de pirates i enigmes on els nens i nenes s’ho passaran d’allò més bé descobrint els secrets d’aquests personatges.

Destinacions de platja en família

 

A Torroella de Montgrí, els mesos d’octubre, novembre i desembre són plens d’aventures! Són mesos perfectes per passar uns dies. El 31 d’octubre s’hi celebra la popular Castanyada i la fira gastronòmica de la Poma, a finals de novembre es pot visitar la fira de Sant Andreu i el mercat Món Empordà, i finalment al desembre es representen diverses obres teatrals com Alícia al País de les Meravelles, Musinfant i Urbasa, un circ de Nadal.

 

Destinacions de platja a la Costa Daurada

A la Costa Daurada les destinacions de Platja en Família amb allotjaments certificats oberts a la tardor i a l’hivern són Salou, Cambrils, Vila-Seca i La Pineda Platja, Calafell i El Vendrell.

Destins ideals per gaudir d’història i platja, camins de ronda, bona gastronomia i unes temperatures suaus i agradables.

La posta de sol a la Costa Daurada és meravellosa! Un moment irrepetible per asseure amb els nens i nenes i simplement observar l’espectacle.

Destinacions de platja en família

El 20 de novembre a El Vendrell podrem viure una aventura perfecta per fer en família; la marxa nòrdica! L’Ajuntament organitza diverses marxes durant tot l’any per incentivar l’esport i l’activitat saludable, i són rutes que passen per llocs emblemàtics i zones naturals del voltant.

 

Destinacions de platja a Costa de Barcelona

A la Costa de Barcelona les destinacions de Platja en Família amb allotjaments certificats oberts a la tardor i a l’hivern són Vilanova i la Geltrú, Castelldefels, Santa Susanna i Calella.

I hi ha un munt d’activitats i experiències per fer!

Començant per les excursions, podem fer petites escapades amb la bici, sobretot a Santa Susanna al seu Passeig Marítim i pels seus voltants, en concret al Parc Natural del Montnegre. O sense oblidar-nos de Calella! On a part de fer llargues rutes, podem dur a terme activitats com els jocs d’enigmes amb els més petits.

Destinacions de platja en família

 

Mentrestant, a Castelldefels podem convertir-nos en pirates, a Vilanova i la Geltrú viatgem en trens en miniatura i a l’Aquàrium, nedem amb taurons! Aventures per viure en família i que els nens i nenes mai podran oblidar.

I si el que ens ve de gust és la platja, mai és tard, sigui de nit o de dia, les costes, ja siguin de Barcelona, de la Costa Daurada o de la Costa Brava, mai estan tancades, i tampoc mai és mal moment per visitar-les, sobretot si anem al capvespre.

Destinacions de platja en família