GREEN INDOOR PARK

Green Indoor Park: un parc infantil dedicat als esports

El Green Indoor Park, és la destinació per excel·lència de totes les famílies que tenen ganes de disfrutar dels esports d’acció, els inflables, les activitats lúdiques i el motor elèctric.

Un indoor per a totes les edats on els pares tenen l’entrada gratuïta sinó volen pujar a cap atracció.

El parc temàtic més gran d’Espanya dedicat als esports disposa de 12.000m2 de diversió dividits en tres zones diferents:

 • La KID ZONE, on és pot trobar diferents inflables, castells de boles, llits elàstics, una pista de voley platja, rocòdrom i una pista de futbol.

green indoor park

 • La FREESTYLE CITY, la part més radical del parc, on pots trobar la gran pista d’skatepark, un circuit de terra per bicicletes BMX, el pump track i d’altres atraccions per disfrutar amb l’scooter, els patins o l’skate.

green indoor park

 • La MOTOR ZONE, dedicada exclusivament al motor elèctric, on trobareu és el circuit de motos de trial, la zona de quads i la pista d’overboard.

green indoor park

 • També, disposem d’una pista de KARTING elèctric per tots aquells adults que volen disfrutar de l’adrenalina del parc i divertir-se durant una estona.

Totes les àreas estan supervisades per monitors que expliquen quin és el funcionament de les atraccions.

Es recomana portar el patinet, bici i/o proteccions encara que s’ofereix l’opció de llogar el material per una hora de manera gratuïta.

green indoor park

A més de la varietat d’activitats, el parc està equipat amb tots els serveis necessaris: bar, restaurant, lavabos i terrasses per oferir una experiència inoblidable al visitant.

Més que un parc temàtic infantil, podem parlar d’una petita ciutat dedicada a l’esport i la diversió on els nens troben els seus somnis fets realitat.

green indoor park

Classe de scooter

Consultar les dates

Cada dissabte fem classes de scooter no consecutives així que pots triar el dia que vulguis per venir a Green i aprendre els millors trucs.

 • Preu: 21 €
 •  Inclou l’entrada al Green Indoor Park i la classe d’scooter.
 • Inscripcions previes: comunicación@gpevents.es

Festes d’aniversari

Al Green Indoor Park, també és poden celebrar aniversaris originals i esportius on les famílies viuen experiències úniques i inoblidables.

A  20 minuts de Barcelona, l’Indoor més gran d’Espanya, és la nova opció per passar els caps de setmana i els festius en família.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Lloc

Green Indoor Park
Camí Can Carreró, s/n. (08520 Les Franqueses del Vallès)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.621410, 2.312195
Telèfon:
93.103.30.84
E-mail:
info@greenindoorpark.es
Web:
https://www.greenindoorpark.es/horarios-tarifas?#

Més informació

Horaris:
 • Divendres tarda, de 17.00h a 21.00h
 • Dissabte i diumenges: 10.00h a 21.00h
➡ Consultar horaris de festius i vacances d'estiu al web: AQUÍ
Tipus d'entrada
 • Entrada Green: Pels que volen disfrutar de tot el parc.
 • Entrada Freestyle: Exclusiva per la zona freestyle.