FESTA REALITAT A BARCELONA

Festa realitat i Festa de la infància

  • 18 de setembre de 2021
  • Al Parc Josep Serra i Martí, de Barcelona.

Comunistes de Catalunya organitza al llarg de dissabte 18 de setembre la Festa realitat, que inclou la festa de la Infància amb un munt d’activitats, espectacles i tallers familiars.

Cal fer reserva AQUÍ per accedir a la festa. Per fer possible la festa és imprescindible fer una aportació econòmica

FESTA REALITAT A BARCELONA

Festa de la Infància

Animació musical amb Xiula. BIG CHICKEN

Dissabte 18 de setembre de 2021 a les 11 hores

Públic: infantil i juvenil, espectacle per a tota la família

Quan arriba el BIG CHICKEN o surts definitivament de l’ou o et quedaràs més desplomat que les butxaques de l’avi Antoniu. Els Xiula han nascut i crescut a la plaça, el carrer és el seu hàbitat natural; per tant, si necessites celebrar quelcom o festejar pel simple fet de festejar, aquest és el teu espectacle.

Un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d’humor que t’alegra al dia i potser no et deixa dormir fins passades les dotze. Els Xiula t’asseguren que cada espectacle serà diferent de l’anterior.

FESTA REALITAT A BARCELONA

Farem un repàs per tots els “hits” del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant, Estic nerviós, etc. i amb l’estrena de cançons de l’últim disc: Descontrol MParental. Gaudireu de la música familiar més top del moment, amanida amb jocs, balls i un acompanyament terapèutic dels que no s’obliden, tot amb el seu toc de confeti i una mica de punkisme.

Un viatge que no deixa de ser la metàfora d’un moment introspectiu que creiem més necessari que mai; un aturar-se per respirar, tancar els ulls i mirar cap endins.

L’espectacle és un concert teatralitzat on les noves cançons de Xiula es combinaran amb alguns dels clàssics del grup.

A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula s’enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d’una meditació màntrica col·lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles.

Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics que us pentinarà els xacres.

Jocs gegants

Dissabte 18 de setembre de 2021 a les 12:15 hores

Divertida col·lecció de jocs gegants.

FESTA REALITAT A BARCELONAMÉS INFORMACIÓ

data inici
18-09-2021

lloc

Barcelona
Parc Josep Serra i Martí (Nou Barris)

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://festa.realitat.cat/

Més informació