FESTA BBVA DE LA TARDOR 2020. EDICIÓ VIRTUAL

Festa BBVA de la tardor des de casa!

  • Diumenge 25 d’octubre 2020 de 10 a les 13 hores
  • Emissió des de la masia de Can Deu de Sabadell

La Festa BBVA de la Tardor del 2020 a l’Espai Natura de Sabadell serà especial. Des de la Fundació 1859 Caixa Sabadell i amb el suport del BBVA han volgut mantenir l’esperit d’aquesta celebració que es fa anualment a la masia de Can Deu de Sabadell però adaptant-la a les noves circumstàncies.

festa bbva de la tardor

Per això, la Festa d’aquest any serà a casa vostra! La farem com sempre, però sense públic, i la podreu seguir, en directe, pel canal de l’Espai Natura Sabadell a YouTube, a més de participar-hi a través de les xarxes socials Instagram, Facebook i Twitter .

festa bbva de la tardor

 

Hi trobareu, com sempre, els contes de La Castanyera, manualitats amb productes de l’estació, un taller per aprendre a fer panellets, una demostració d’escultures amb carbasses i l’espectacle Experimentem amb la ciència, amb el científic més boig de tots els temps: el Dani Jiménez.

 

A més, podreu participar en un concurs de preguntes i respostes sobre l’Espai Natura (que obrirem uns dies abans de través de l’aplicació Kahoot) i, també uns dies abans, podreu votar quin és el disseny que l’escultura Judit Comes tallarà en una carbassa.

festa bbva de la tardor

Si voleu participar activament de la Festa realitzant a casa les mateixes activitats que s’oferiran el diumenge 25, caldrà que tingueu preparats els materials. Podeu consultar els llistats corresponents a cada activitat al web de l’Espai Natura Sabadell.

I al llarg del matí de diumenge 25, durant la retransmissió de la Festa, anirà apareixent un cargol tafaner. Si esteu atents i us apunteu els moments en què aparegui, podreu entrar al concurs d’un cap de setmana a l’alberg rural ‘Lo molí de Bot’.

 
MÉS INFORMACIÓ

data inici
25-10-2020

lloc

Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell!

Més informació