EXCURSIONS EN FAMÍLIA AMB MONOCICLE ELÈCTRIC

Ruta en família amb monocicles i patinets elèctrics Giracat®

➡ I ara, et portem el Giracat a casa!

Per a infants a partir de 8 anys

Si voleu fer alguna celebració, aniversari, festa familiar, trobada, excursió o ruta guiada, et portem el giracat a casa teva. Complim amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19. I si no tens mascareta, et deixem una Maskcat.

 

  • Són molt pràctics
  • Ecològics
  • Fàcils de conduir

En pocs anys augmentarà el número de persones que es mourà per les ciutats amb aparells elèctrics personals com el Giracat®.

monocicle elèctric

Ara teniu l’oportunitat de provar-ho en família, fent una ruta amb Giracat i descobrireu que fins i tot us pot ajudar a solucionar la vostra mobilitat diària. Com a mínim us ho passareu bé i descobrireu una nova sensació!

monocicle elèctric

Les rutes es podem fer en diferents llocs com ara al Fòrum de Barcelona, la Ruta del Ferro de Ripoll o pels pobles medievals de l’Empordà. També podeu proposar un nou espa per fer la vostra excursió en família o amb els amics.

L’activitat és apta per nens a partir de 8 anys, tot i que hi ha nens més petits que també la fan amb èxit.


PUBLICITATEls monocicles Giracat® estan preparats perquè en 5 minuts tothom sigui capaç de conduir-los amb seguretat, però en cas que algú de la familia no ho vegi clar, hi ha patinets elèctrics per fer la ruta sense problemes.

monocicle elèctric

El preu de la ruta és de 25€ per persona, té una durada de dues hores i es fan preus especials per a grups.

El preu també inclou un vídeo amb les imatges de la ruta perquè pugueu mostrar-ho als amics i tenir un bon record d’un dia inoblidable!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens amb Giracat

Lloc

Rutes per tot Catalunya amb GiraCat