NADAL AMB NENS A LA DAMA DEL LLAC, A ANDORRA

El Pare Noel, a la Dama del Llac

Veniu a passar una estona de conte de Nadal.  La Dama del Llac us convida a passar una estona exclusiva amb el Pare Noel i els seus elfs, en un context màgic i únic a Andorra.

T’expliquem en què consisteix l’activitat:

1.Lloc de Trobada:

Els elfs del Pare Noel us vindran a rebre personalment al pàrquing del “Camp del Serrat d’Engolasters” a les 17:30h. Demanem màxima puntualitat al Lloc de Trobada.  Les persones que no arribin puntualment s’hauran de dirigir directament al restaurant “La Dama del Llac”.

2. Un cop allà, passejarem per la muntanya vorejant el Llac d’Engolasters caminarem plegats a través del bosc, per acompanyar-vos al restaurant de La Dama del llac on tindrà lloc l’esperada del Pare Noel.

3. És molt important que vingueu amb roba d’abric, llanternes i lots, que ens serviran per il·luminar el camí.

4. Un cop a la “Dama del Llac” i esperant la màgica arribada del Pare Noel, la conta contes ens explicarà la seva veritable història del Pare Noel.

5. Acompanyarem la vetllada amb un berenar per a tothom.

6. De manera màgica, petits i grans veurem l’arribada del Pare Noel carregat amb un sac ple de regals i il·lusions ! Amb la seva arribada, cada família de manera personalitzada, podrà compartir una estona amb el Pare Noel, on podrà parlar amb ell, entregar-li la carta, un bonic dibuix i fotografiar aquest moment únic i inoblidable.

7. Important: Quan arribeu al punt de trobada del aparcament del Camp del Serrat, un de vosaltres haurà que portar el cotxe fins a la Dama del Llac, per quan s’acabi l’esdeveniment estigueu més a prop del vostre cotxe.

8. Horari de l’activitat: de les 17:30h fins a les 20:00h

9. Durada de l’activitat: 2:30 hores aproximadament.

Preu: 30 euros per a infants a partir de 2 anys i adults.

🔎 Pots fer la reserva mitjançant un formulari AQUÍ Mira els dies i les dates disponibles.

 Deixa’t emportar per la màgia del conillet de Pasqua

Pasqua 2020

Troba els ous de Pasqua. Fes la teva mona. Diverteix-te amb els titelles.

Aquest any, el conill de Pasqua està una mica despistat i li han caigut els ous el cistell. Així que els follets del bosc màgic d’Engolasters, us han preparat un munt de pistes, activitats i sorpreses, perquè pares i fills, en equip, pugueu recuperar-los tots.

activitats amb nens a la dama del llac

Viu una tarda diferent, on us convertireu en caçadors d’ous, cuiners de mones i on us divertireu amb un entretingut espectacle de titelles.

Lloc de trobada: Aparcament que hi ha al costat de l’hotel Camp del Serrat.

Recomanacions:
  • Vestir amb roba esportiva, xandall i bambes, tenint en compte que es poden embrutar i roba d’abric per si fa fred.
  • Amb mal temps es farà una activitat al bosc i la resta d’activitats es faràn a l’interior.
  • Els infants han d’anar acompanyats d’un adult.La Dama de Llac és un espai escènic íntim, acollidor i ple de sorpreses per gaudir en família. S’hi organitzen espectacles i activitats familiars en un entorn màgic que ofereix el bosc i el Llac d’Engolasters.

Durant els espectacles i les activitats es vol crear un ambient especial entre pares i fills. La proximitat dels artistes amb els convidats fa que les representacions, les activitats i els esdeveniments a La Dama del Llac siguin una experiència única, divertida i inoblidable.

MÉS INFORMACIÓ

Lloc

La Dama del Llac
Estany d’Engolasters – AD200 Encamp (ANDORRA)
Telèfon:
+ 376 828 206
E-mail:
ladamadelllac@andorra.ad
Web:
https://ladamadelllac.com/?#

Més informació

Publicitat